Kto projektuje te przypinki?
Kto projektuje te przypinki?
Myślę że Polej powinien jeszcze trochę popracowć nad projektem. Nie chodzi mi o poprawność językową, ale o stronę graficzną.
Nie uczestniczyłam nigdy w KIMBowskich spotkaniach, ale wydaje mi się, że ten projekt nie jest trafiony. Tak mi się wydaje... To co widzę to jakiś taki zaczerpnięty z kiepskich kreskówek pomysł. A może taka właśnie grafika jest adekwatna do kimbowskich klimatów?
Polej - polej weną swoją wrażliwość i talent - stwórz coś fajnego, oryginalnego![]()
Projekt przypinki jest stary, sprzed roku chyba i gdyby nie Hero dawno bym o nim zapomniał.
Sprawa samego projektu, tak jak napisał Hero, jest już zamknięta. Gwoli krótkiej informacji powiem tylko, że w zamyśle forma grafiki miała być prosta (może i nawet kiczowata), z pewna dozą żartu, przyciągająca swą kolorystyką wzrok, bez głębokich treści i ambitnych stylizacji. To tylko przypinka, a nie medal okolicznościowy. Hero, jako pomysłodawca akcji dokonał wyboru projektu wśród kilku propozycji.
Pozdrawiam
Przemek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)