Bez Wojtka się nie ruszamy z domu ale z innych powodów;-))
KTOŚ musi namiot nosić nie?;-)))
Ale tu wychodzi to o czym pisałam-takie planowanie jak moje, u niektórych planujących inaczej jest niewyobrażalne, że jak ja w ogóle gdziekolwiek mogę przeżyć.
Hehe, a jak jechałam w zeszłym roku do Ust Czornej-to cały mój plan brzmiał : Olsztyn-Warszawa, Warszawa-Lwów-koniec.
Wiedziałam, że chyba z Lwowa jest jakiś busik do Tiaczewa, ale czy jest i o której?I co?Dojechałam szybciej niż w polskie Karkonosze!!!
Wzbudzając zachwyt wśród ekipy już na miejscu-tzn i tak byłam przed nimi.
Ale dlaczego to nie wiem?Ot kilka przesiadek, a ze w ciemno i samemu?a czego tam się bać?
A ile fajnych osób poznałam!I jak fajnie ludzie reagują, sami proponują pomoc.
I tak jest za każdym razem to po co mam lepiej planować?
Czy plan Olsztyn-Ust Czorna jest zły skoro w zupełności wystarcza?Ewentualnie powrót?No ok, potem ewentualnie siedząc na dworcu gdzieś się pisze smsy do Buby;-))) dokąd teraz mam jechać?są pomocne jak diabli, ale gdyby ich nie było to bym się musiała po prostu miejscowych zapytać o tę informację. Ale to jest właśnie fajne: jesteś gdzieś dokładnie nie bardzo nawet już wiesz gdzie, i co dalej?;-)))
Ja traktuję to jako przygodę, ktoś inny pewnie by uważał za karę za grzechy i wpadł w popłoch.
Co do nocy norweskiej to proszę Cię, co to za noc;-))))
W zeszłym roku czekaliśmy aż się ściemni przy ognisku, żeby po bożemu iść spać.
Aż do 4 rano jak już dzień się normalny zaczął robić, wtedy się ocknęliśmy, że chyba coś jest nie hallo tutaj;-)))))))
I po tygodniu autentycznie nasz zachwyt wywołała normalna noc w Gdańsku.
I dalej będę uparcie twierdzić, że akurat TAM się nie da NIE trafić nad to morze.
Wystarczy iść wzdłuż płotu, jeśli wiatru nie będzie wiejącego akurat.
No nie ma szans się zgubić akurat w tym miejscu;-))))
Kompasy naturalnie mamy, ale mogę się założyć, że tego wieczoru nie wykorzystamy, chyba, że dziewczyny będą chciały keszy szukać, bo jest ich tam sporo, ale wtedy i tak raczej z GPSa będą korzystać.

Odpowiedz z cytatem