Strona 3 z 18 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 13 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 180

Wątek: X KIMB- głosowanie!

Mieszany widok

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Domyślnie Odp: X KIMB- głosowanie!

Rada zadecyduje tylko w wypadku równej liczby głosów,po konsultacjach z właścicielami lokali.

Bieszczadnik Awatar mavo
    Na forum od
    11.2008

Piskal prosi o argumenty za konkretną lokalizacja.
    Wybrałem Wetline.Dlaczego?
    Bo blisko

Bieszczadnik Awatar DUCHPRZESZŁOŚCI
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    z brzozowego gaju na Podlasiu, obecnie piaski mazowieckie

"TROL"!

Cytat Zamieszczone przez mavo Zobacz posta
    (...)
    Wybrałem Wetline.Dlaczego?
    Bo blisko
    Podoba mi się wypowiedź kolegi!

Wybrałem Cisną. Dlaczego?
    Bo mi pasuje.
    Pozdrawiam
    DUCHPRZESZŁOŚCI

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Pastorku!

1. SB desygnował mnie na Prezydenta KIMB z założeniem, że nawet jak odmówię i tak w tym roku KIMBu nie będzie organizować. A ktoś to musi zrobić
    2. Pomysł Rady wyszedł ze strony społeczeństwa forum, nie chce mi się teraz szukać, chyba pierwszy napisał o tym Don Enrico- zgodziłem się, bo nie mam dyktatorskich zapędów
    3. Skład Rady też zaproponowało społeczeństwo forum. Kto dociekliwy znajdzie sobie w stosownych wątkach.Nikogo nie mianowałem pomocnikiem, Andrzeja poprosiłem o pośrednictwo, nie odmówił. O Radzie pisałem od początku jako o Triumwiracie.
    4. Chcieliśmy współdziałać z "zielonymi". To Iras napisał, że nie chce żadnych cytatów z naszego forum. Ma prawo. I nikogo "zieloni" do Rady nie zgłosili, chociaż byli zaproszenie.To zaproszenie zostało odebrane jako zbrodnia przeciwko ludzkości (zielonego forum).I tego, przyznaję kompletnie nie rozumiem."Zielone" forum będzie zaproszone i tak. Bo czemu nie? Mają, przepraszam-macie takie samo prawo być na KIMBie, jak my. I nie czyta nas arcybiskup.
    4. Chcieliśmy zasięgnąć opinii społeczeństwa forum, żeby zorientować się z gustach, preferencjach, pomysłach, sugestiach społeczeństwa forum.
    5. Społeczeństwo forum zaproponowało ankietę, ale co z tego, skoro tamte propozycje nie miały zgody właściciela, nie była wymagana skoro miały to być tylko sugestie. Ale po co ankieta w takim razie?Wygrał by np. Wisan, a właściciel by się nie zgodził. I dupa blada. Już lepiej jawne głosowanie wzorem lat ubiegłych.
    6. Dlatego zdecydowaliśmy, że społeczeństwo forum zdecyduje samo, skoro się tego domaga. Niech zaproponuje,niech uzgodni z właścicielem, niech weźmie na siebie współdecydowanie, ale i współodpowiedzialność, niech przegłosuje, niech się bawi.
    7.Naprawdę nie jestem wielbłądem.Tylko tak wyglądam. Nie ja od początku "afery prezydenckiej" biję pianę i dmuchem(w) gwizdek.
    8. Rada działa do KIMBu, zapraszam do dyskusji, co dalej.
    9. A Ty piszesz, że ja piszę otwartym tekstem że nie ma nic do powiedzenia?
    10. Poza tym co powyżej zgadzam się z Tobą.
    Ostatnio edytowane przez Piskal ; 02-02-2011 o 18:47

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Pastor dla podtrzymania dyskusji napisał :
    Tradycje KIMB-owe są jednak inne.
    ale zapomniał dodać że właśnie te tradycje były licznie krytykowane, stąd dyskusja o szukaniu nowych , lepszych , świeckich tradycji.

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Cytat Zamieszczone przez don Enrico Zobacz posta
    Pastor dla podtrzymania dyskusji napisał :

ale zapomniał dodać że właśnie te tradycje były licznie krytykowane, stąd dyskusja o szukaniu nowych , lepszych , świeckich tradycji.
    Każdą krytykę owych KIMB-owych tradycji uważam (i uważałem) za uprawnioną. Z pewnym jednak rozbawieniem reagowałem na krytykę osób które na KIMB-ie nigdy nie były. Oczywiście, każdy Projekt można zmienić, zreformować. Wystarczy w odpowiednim momencie zadekretowac: "Sztandar wyprowadzic" a potem przemalowac się, np. na Kongres Intelektualistów Miłośników B.*
    Ja dla siebie rezerwuje role apologety, jestem konserwatystą. Mnie KIMB się podobał taki jaki był. Niekoniecznie jednak muszę mieć rację. Może rzeczywiście reformy Rady Radzieckiej spowodowały że wszystko jest już idealnie???
    Może rzeczywiście ogół Userów doszedł do wniosku że wszystko jest idealnie i nie ma co bić piany??? Powtarzam, ja nie muszę mieć racji!
    Co do zarzutu kolegi bertranda236 że skrytykowałem tylko p. o. Piskala a nie całą Radę. No cóż, do Niego mam największą śmiałość. Bertranda236 nie ośmieliłem się skrytykować (takie wychowanie) a Marcowego to się po prostu boje (nie dość że Moder to jeszcze Dyktator). Tym sposobem padło na Piskala. To nie jest nic osobistego ale jeśli Piskal poczuł się urażony to przepraszam! Przyznaje się tylko do jednego działania w zamiarze bezpośrednim (reszta to zamiar ewentualny), chciałem sprowokować dyskusję, w tym czy innym wątku.
    ................................. Pozdrawiam wszystkich + Pastor ręką własną
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
    To nie jest nic osobistego ale jeśli Piskal poczuł się urażony to przepraszam!
    ................................. Pozdrawiam wszystkich + Pastor ręką własną
    Piskal nie poczuł się urażony.Przecież Piskal to przesympatyczny kolega, wspaniały kompan, brat łata, jak to dawniej mówili - do wypitki i do wybitki! (że zacytuję klasyka).

W tej chwili mamy następujący rozkład głosów:

Baza Ludzi z... Mgły

1. Marcowy
    2.Polej
    3.mavo

Pensjonat Troll

1. mAAtylda
    2.Becia34
    3.Hero
    4.Piskal
    5.krawc

6. bertrand236

Nadal mile widziane argumenty, plakaty i hasła reklamowe, a nawet pyskówki dlaczego właśnie w tym miejscu ma się odbyć KIMB.

Reconie1-dzięki za informacje.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Nie wiem czy się wybieram na KIMB ale pozwolę sobie zabrać głos, nie jako przedstawiciel forum tylko w swoim imieniu.

W poprzednich latach brałam udział w dyskusji i głosowaniu, gdyż myślałam że przyjadę na KIMB.
    Wprawdzie wygrała inna opcja niż ta na którą głosowałam ale nie było to dla mnie istotne.
    Niestety tak się złożyło z ważnych przyczyn niezależnych ode mnie (i to na 3 dni przed planowanym wyjazdem), że nie mogłam przyjechać.

Niestety mój nick został napiętnowany na czerwono, wypomniano mi, że nie przyjechałam.

Ponieważ w bieżącym roku nie jestem wcale pewna że na KIMB przyjadę, są na to raczej małe szanse - wobec tego siedzę cicho, trzymam mordę w kubeł i czasem się tylko wychylę, tak jak teraz.
    Nie chcę aby mi ponownie wypomniano (podobnie jak wielu innym osobom), że głosowałam a potem nie przyjechałam.

Może uda mi się przyjechać, bardzo bym tego chciała. Miejsce spotkania jest mi wtedy całkowicie obojętne, jestem przekonana że będzie świetnie, bo z takimi osobami nie może być inaczej.
    Ale do dyskusji i głosowania się nie kwapię.

Sądzę, że sporo innych osób ma podejście podobne i nie chce dyskutować aby im tego kiedyś nie wypomniano, a samo miejsce jest im w zasadzie obojętne.

Pozdrowienia

Basia

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    ć.

Niestety mój nick został napiętnowany na czerwono, wypomniano mi, że nie przyjechałam.

Nie chcę aby mi ponownie wypomniano (podobnie jak wielu innym osobom), że głosowałam a potem nie przyjechałam.

Pozdrowienia

Basia
    Co prawda przejęliśmy organizację KIMBu z całym dobrodziejstwiem inwentarza, ale..
    Cytat Zamieszczone przez Piskal Zobacz posta
    Ze swojej strony obiecujemy, że z nieobecności na KIMBie nikogo nie będziemy rozliczać.
    co było napisane już wcześniej.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Co prawda przejęliśmy organizację KIMBu z całym dobrodziejstwiem inwentarza, ale..

Ze swojej strony obiecujemy, że z nieobecności na KIMBie nikogo nie będziemy rozliczać.

Wiem, wiem, czytałam - ale miejsce jest mi nadal obojętne.

Tak na prawdę gdym miała wybierać - wybrałabym Balnicę, Szwejkowo albo inne miejsce, które jest zdecydowanie za mało komfortowe dla większości forumowiczów, ale za to kiedy tego zapragnę mogę odejść 5 m i walnąć się spać w pokoju obok, lub nawet w tym samym pomieszczeniu gdzie śpiewają (jak było np. na RIMB-ie).

Zdaję sobie jednak sprawę, że większość forumowiczów ma inne priorytety, do których mi się jest łatwiej dostosować, niż im do moich.

I to jest kolejny powód dla którego się nie odzywam.

B.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)