W regulaminie nie ma, że ryby nie mogą lobbować, więc wrzucę kamyczek za Mgłą :). Tam nastrój jest lepszy...
póki starczy sił
Bieszczadów szukam w Bieszczadach
w miętowej herbacie z Łopienki
parzyłaś ją na pokrzywach
zarumienieniem
szukam bo jeszcze jesienią
rozmydlały się
bańkami na plecach
mówili wirus niedojrzałości
oczy za opaską
dobra na świadomość stygnięcia słów
tych najpiękniejszych
wypowiedziano wszystkie
może jeszcze nie
zmęczenie
najmocniejszy narkotyk
ograniczyło wolę do - muszę
jeszcze raz
położyć na szalę klęczący śpiew
przed paroma kamieniami
w poszarzałej trawie z plamami bieli
wtedy najlepiej widać
to tu
Bieszczady
od rana w złudzeniach
miękka poduszka
Wierszyk tam napisany :)
Ostatnio edytowane przez pasikonik ; 10-02-2011 o 01:38
Oj ja już widzę Poetę Roku w przyszłym roku;-)
Piękny!Wiersz oczywiście;-)
Pasikoniku czy "Łemata" to czasem nie jest Twoja?;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Ze względu, że obydwie lokalizacje są dość przykre i beznadziejne wycofuję swój głos na bliską mi (w kilometrach) Cisną i głosuję na Wetlinę (bynajmniej więcej czasu upłynie mi na podziwianiu widoków z samochodu, bo przecież szkoda deptać gór)
Marcin
W tej chwili mamy następujący rozkład głosów:
Baza Ludzi z... Mgły
1. Marcowy
2.Polej
3.mavo
4. Aleksandra
5. Pastor
6. manio
7. długi
8. trzykropkiinicwięcej
9. marcins
Pensjonat Troll
1. mAAtylda
2.Becia34
3.Hero
4.krawc
5.bertrand236
6. DUCHPRZESZŁOŚCI
7.Ala
Nadal mile widziane argumenty, plakaty i hasła reklamowe, a nawet pyskówki dlaczego właśnie w tym miejscu ma się odbyć KIMB.
Przypominam, że można głosy wycofywać, przenosić, tworzyć koalicje wyborcze, korumpować i spiskować.
Tak się zastanawiam, czy to jest etyczne i ma moralne uzasadnienie, żeby osoba zgłaszająca propozycje na lokalizację KIMBu wycofywała swój głos z tej lokalizacji.![]()
![]()
. Może już teraz jest tylko jedna kandydatura i nie ma o co kruszyć kopii? Może ktoś mi to wyjaśnić, bo się pogubiłem.
Pozdrawiam
bertrand236
Po przedumaniu sprawy okazuje się, że jestem jednak miłośnikiem nordyckich legend, więc najwyższa pora pokonać trolla. Wycofuję swój głos na sakramencko przykrą wieś Wetlinę i głosuję na wioskę zza góry czyli Cisną.
Marcin
Moja interpretacja punktu 1c regulaminu jest taka:
prawo głosu ma osoba, która jest pewna, że przyjedzie na KIMB i "tylko jakieś naprawdę nadzwyczajne wydarzenie mogłoby to jej uniemożliwić".
Domyślam się, że Piskal stracił pewność, że przyjedzie na KIMB i z tego powodu wycofał swój głos.
No, to na udry, Marcin :). Piosenkę "nie będzie jak było", chyba najlepszą, jaką napisałem, zagram tylko we Mgle.
Albo w Jaworcu :). Margolcia się ucieszy, że gości więcej, o ile jeszcze będzie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)