No, to na udry, Marcin :). Piosenkę "nie będzie jak było", chyba najlepszą, jaką napisałem, zagram tylko we Mgle.
Albo w Jaworcu :). Margolcia się ucieszy, że gości więcej, o ile jeszcze będzie.
No, to na udry, Marcin :). Piosenkę "nie będzie jak było", chyba najlepszą, jaką napisałem, zagram tylko we Mgle.
Albo w Jaworcu :). Margolcia się ucieszy, że gości więcej, o ile jeszcze będzie.
Żeby nie było - jakiś czas się nie odezwę. Lobbuję nadal.
"nie będzie jak było" wklejam we właściwe miejsce. Wykonanie - tylko na żywo - na YT próżno szukać. Zagram we Mgle lub w dowolnym schronisku. Troll, czy jakakolwiek knajpa (oprócz S. oczywiście), się nie nadaje.
Do poczytania, za jakiś czas :). Autobus za 15 min.
A ja bym chciała się sfoszyć! Dlaczego został uwzględniony głos 3Kropka, który pisze, że nie wie, czy będzie a nie został mój, kiedy napisałam właściwie to samo?
(nie, żebym miała pretensje do 3Kropka).
eee tam, Piskal ostrzy ząbki na 5 litrów Pastora dlatego się wycofał;-)))i za 5 dwunasta...;-))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Piskal, jako Powsimorda - Poeta Roku ma już pewne 5 l (pozwolę sobie zacytować siebie)
Generalnie,radzę się zbytnio nie podniecać. X KIMB uczcimy kolejno nalewką z owoców dzikiego bzu, dzikiej róży (z pewnymi dodatkami), cytrynówką ale także, z przeproszeniem, pieprzówką!Z mojej strony będzie coś ponad standard, bo to i poeta i młode piskle........., (nie wiem jeszcze co się tam poskłada i wyklaruje, w najgorszym razie będzie to, z przeproszeniem, pieprzówka)
Wymieniona tu pieprzówka-paprykówka (robocza nazwa "zajebiście mocna"), jest tej mocy że nawet ja się jej boje pić i w tej myśli postanowiłem ją zabrać na KIMB żeby toto na Barnabie przetestować,który jak wiadomo lubi mocne......... trunki itd! Mam nadzieję że będzie więcej chętnych.
Jak na razie 3kropek był najbliżej 5l, niestety Marcinowe cuda nad urną rzecz nieco zagmatwały. Cóż, mamy d......kracje, ja nie jestem przeciw, powiem nawet więcej, każdą woltę będę honorował szklanką pieprzówki (do wypicia na KIMB-ie),
Mam nadzieję że to zachęci wszystkich do głosowania, zmiany głosów et cetera.
.................................................. .....................................Pozdrawiam wszystkich + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Focha rozpatrzono i przyjęto. Wyofuję głos trzykropka, proszę o jasne deklaracje, albo ich brak. Wtedy głos muszę przyjąć za pewnik.
Krysiu, za pięć dwunasta będzie po ptokach, chyba że za pięć ósma (wieczorem). Nie ostrzę zębów na nalewkę, wycofałem
głos, ponieważ...
W tej chwili mamy następujący rozkład głosów:
Baza Ludzi z... Mgły
1. Marcowy
2.Polej
3.mavo
4. Aleksandra
5. Pastor
6. manio
7. długi
Pensjonat Troll
1. mAAtylda
2.Becia34
3.Hero
4.krawc
5.bertrand236
6. DUCHPRZESZŁOŚCI
7. Ala
8. marcins
Nadal mile widziane argumenty, plakaty i hasła reklamowe, a nawet pyskówki dlaczego właśnie w tym miejscu ma się odbyć KIMB.
Przypominam, że można głosy wycofywać, przenosić, tworzyć koalicje wyborcze, korumpować i spiskować.
hie hie... a skąd niby mam znać przyszłość? Chcę być... mam czas... nie mam wtedy nic zaplanowane.. ale nie wiem czy będę bo co roku mi w ostatniej chwili coś wypada.... a co to za konspiracja i lobby... pachnie tanią sensacją...
Kropek czyli łapiesz się pod chcę być, ale jeśli coś mi nadzwyczajnego wypadnie to nie będę.
Piskal mam nadzieję, że z bejbikiem wszystko w porządku i nie to wpłynęło na Twoje wycofanie się.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)