Pastorze! czuj się zaproszony razem z Twoją Katastrofą /jeżeli przybędzie/ na hreczanyki. I nie jest to propozycja korupcyjna.
pozdrawiam
bertrand236
Pastorze! czuj się zaproszony razem z Twoją Katastrofą /jeżeli przybędzie/ na hreczanyki. I nie jest to propozycja korupcyjna.
pozdrawiam
bertrand236
bertrand236
Panowie!!!
Aby zjeść w zacnym gronie hreczanyki nie trzeba zaraz KIMBu ciągnąć do Trolla. Tym bardziej, że owe hreczanyki nie w Trollu podają. Przeto na hreczanyki chętnie się dołączę, a na dobre winko przy dobrej muzyce tylko do Aleksego w Starym Siole. Fakt. BLzM też nie mają karty win. Ale przyjemnie byłoby Pastorze, Bertrandzie, posiedzieć przed KIMBem przy czymś smakowitym, z winkiem, z muzyką. Nie tylko kaczka i baran jest w karcie Pastorze (bądź sprzymierzeńcem, może namówimy Bertranda).
Pozdrawiam
Długi
Tomaszu! Przekonałeś przekonanego. Poza tym ja nie przestałem popierać BL..zM w Wetlinie, czego najlepszym chyba dowodem jest fakt że bez przerwy podtrzymuje moją propozycję, hm, nazwijmy ją "motywacyjną". Ja tylko wycofałem niektóre moje nieuzasadnione zarzuty wobec Cisny i Trolla. Zresztą dieta, rygorom której się poddaje odrzuca również hreczanyki ,jako smażone w oleju. Pozostaje mi wino, które chętniej wypije w Wetlinie ,chociaż to Cisna słynie z picia win (rocznik bieżący).
Nie myślę, KIMB jest apolityczny, aż do bólu, ale na wszelki wypadek spotkajmy się jednak w Wetlinie (jak to mówią - "na wszelki wypadek to i ksiądz ch.... nosi").Myślisz, że organizacja KIMBu może być uznana za taką "promującą" imprezę??
Marcinie przestań czynić cuda,ja tu jestem bardziej kompetentny bo już w wieku 8 lat dokonałem cudu na miarę Kany Galilejskiej (zamieniając wino w wodę). Twój głos za Wetliną może być decydujący a imbirówka jest o niebo lepsza od cytrynówki.
Ja wiem że leśnicy z okolic Rabego słyną z nieprzekupności ale przecież wypić wypiją.
Z tą nadzieją pozostaje i pozdrawiam + Pastor ręką własną
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Rok temu zlikwidowali enctwo w Wetlinie i przenieśli do Cisnej, więc niech chociaż KIMB będzie w Wetlinie. Przenoszę głos na szaromglistą Wetlinę.
Marcin
Mógłbym tak:
Ponieważ marcins jeszcze nie doszedł do siebie po spotkaniu z niedźwiedzicą, podeprę się Regulaminem forum. bieszczady. info.pl, pkt. 8
Oszczędzaj piksele. Cytuj jedynie tę część postu, której dotyczy Twoja odpowiedź. (...)
oraz Regulaminem głosowanie na lokalizację KIMB, pkt.2
W razie większej liczby postów "wyborczych" jednej osoby liczyć się będzie tylko ten ostatni.
Cytuję zatem:
marcins
Ale z argumentami Marcina nie sposób polemizować i całą rzecz należy potraktować z całą powagą, na jaką zasługuje, ergo:
W tej chwili mamy następujący rozkład głosów:
Baza Ludzi z... Mgły
1. Marcowy
2.Polej
3.mavo
4. Aleksandra
5. Pastor
6. manio
7. długi
8. marcins
Pensjonat Troll
1. mAAtylda
2.Becia34
3.Hero
4.krawc
5.bertrand236
6. DUCHPRZESZŁOŚCI
7. Ala
Nadal mile widziane argumenty, plakaty i hasła reklamowe, a nawet pyskówki dlaczego właśnie w tym miejscu ma się odbyć KIMB.
Przypominam, że można głosy wycofywać, przenosić, tworzyć koalicje wyborcze, korumpować i spiskować.
Przedumałem. Tak na prawdę obie lokalizacje są do d**y (chyba tak to się pisze). Z dwojga d*p wolę tą bliższą. Głosuję jednak na Cisnę.
Marcin
Propnuje Szanowny p.o. Prezydencie aby jednak ustalic limit w ilosci przenosin swego głosu na lokalizacje KIMB-u.Bo zaczyna to byc nudne w niektórych przypadkach
Bob
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)