Strona 12 z 18 PierwszyPierwszy ... 2 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 111 do 120 z 180

Wątek: X KIMB- głosowanie!

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Domyślnie Odp: X KIMB- głosowanie!

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    eee tam, Piskal ostrzy ząbki na 5 litrów Pastora dlatego się wycofał;-)))i za 5 dwunasta...;-))
    Piskal, jako Powsimorda - Poeta Roku ma już pewne 5 l (pozwolę sobie zacytować siebie)

Z mojej strony będzie coś ponad standard, bo to i poeta i młode piskle........., (nie wiem jeszcze co się tam poskłada i wyklaruje, w najgorszym razie będzie to, z przeproszeniem, pieprzówka)
    Generalnie,radzę się zbytnio nie podniecać. X KIMB uczcimy kolejno nalewką z owoców dzikiego bzu, dzikiej róży (z pewnymi dodatkami), cytrynówką ale także, z przeproszeniem, pieprzówką!
    Wymieniona tu pieprzówka-paprykówka (robocza nazwa "zajebiście mocna"), jest tej mocy że nawet ja się jej boje pić i w tej myśli postanowiłem ją zabrać na KIMB żeby toto na Barnabie przetestować,który jak wiadomo lubi mocne......... trunki itd! Mam nadzieję że będzie więcej chętnych.
    Jak na razie 3kropek był najbliżej 5l, niestety Marcinowe cuda nad urną rzecz nieco zagmatwały. Cóż, mamy d......kracje, ja nie jestem przeciw, powiem nawet więcej, każdą woltę będę honorował szklanką pieprzówki (do wypicia na KIMB-ie),
    Mam nadzieję że to zachęci wszystkich do głosowania, zmiany głosów et cetera.
    .................................................. .....................................Pozdrawiam wszystkich + Pastor ręką własną
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

W krajach wschodu, do których nasza ojczyzna się bezdyskusyjnie zalicza, cuda nad urną są czymś powszednim.
    Marcin

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Cytat Zamieszczone przez marcins Zobacz posta

W związku z tym, że troll to element całkowicie obcy kulturze Bieszczad głosuję na wetlińską mgłę, która od czasu do czasu zalega w dolinach stęchłym mlekiem.
    PO spotkaniu z miśką tak Ci się porobiło?

W tej chwili mamy następujący rozkład głosów:

Baza Ludzi z... Mgły

1. Marcowy
    2.Polej
    3.mavo
    4. Aleksandra
    5. Pastor
    6. manio
    7. długi
    8. marcins

Pensjonat Troll

1. mAAtylda
    2.Becia34
    3.Hero
    4.
    krawc
    5.bertrand236
    6. DUCHPRZESZŁOŚCI
    7. Ala

Nadal mile widziane argumenty, plakaty i hasła reklamowe, a nawet pyskówki dlaczego właśnie w tym miejscu ma się odbyć KIMB.

Przypominam, że można głosy wycofywać, przenosić, tworzyć koalicje wyborcze, korumpować i spiskować.
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

Po przeanalizowaniu kolejnych za i przeciw postanowiłem zagłosować na Trolla, bo w Cisnej jako gminnej metropolii są sklepy wszelakie i bynajmniej zakupy sobie będzie można zrobić.
    Marcin

Poeta Roku 2011
    Awatar Piskal
    Na forum od
    10.2008
    Rodem z
    Toporzysko/Toruń

Bardzo proszę, zwłaszcza że argumenty przytaczasz ważkie. Trudno się z nimi nie zgodzić!

W tej chwili mamy następujący rozkład głosów:

Baza Ludzi z... Mgły

1. Marcowy
    2.Polej
    3.mavo
    4. Aleksandra
    5. Pastor
    6. manio
    7. długi

Pensjonat Troll

1. mAAtylda
    2.Becia34
    3.Hero
    4.
    krawc
    5.bertrand236
    6. DUCHPRZESZŁOŚCI
    7. Ala
    8. marcins

Nadal mile widziane argumenty, plakaty i hasła reklamowe, a nawet pyskówki dlaczego właśnie w tym miejscu ma się odbyć KIMB.

Przypominam, że można głosy wycofywać, przenosić, tworzyć koalicje wyborcze, korumpować i spiskować.

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez marcins Zobacz posta
    ...

W związku z tym, że troll to element całkowicie obcy kulturze Bieszczad głosuję na wetlińską mgłę, która od czasu do czasu zalega w dolinach stęchłym mlekiem.
    Jak halny /przepraszam połoniński zawieje/ tak ... A może niech Ewa zadecyduje, a Ty tylko wyklikaj

I żeby było jasne, NIGDY nie byłem w Trollu. Byłem w Bazie i nie spodobało mi się skrzyżowanie Siekierezady z Cieniem PRLu. Dlatego Troll. I długi ma rację. Jedliście kiedyś hreczanyki? A obok są...
    Pozdrawiam
    bertrand236

Botak Roku 2017 Awatar długi
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Sopot

A jadłeś baraninkę z wasabi?. Do tego domowy deser z moselskim... O kaczuszce nie wspomnę.. A obok Mgły jest... zapraszam, więc jak? może jednak Mgła?
    Długi

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

I gigancik, nigdzie w Polsce takiego naleśnika nie ma...
    mniaaaaaam;-)
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Satyryk Roku 2009
    Satyryk Roku 2008
    Awatar Pastor
    Na forum od
    03.2006
    Rodem z
    Nowe Rybie

Zachęcony przykładem tak zacnych osób też postanowiłem wycofać.................... się ze stwierdzenia jakoby Cisna była miejscem stosownym tylko do celebrowania Zaduszek Zakapiorskich. Również inne imprezy, np promujące kolejne książki o Andrzeju Wasielewskim Połoninie i innych Zakapiorach (sam jestem zakapiorem honoris causa) są tutaj jak najbardziej na miejscu (o imprezach promujących jedną sympatyczną panią europoseł lepiej nie wspomnę).
    Jestem również o krok od wycofania głosu za Bazą LzM, bowiem dieta którą stosuje wyklucza spożywanie płaskodziobów (kaczka odpada) i baraniny niestety też.
    Pozostaje mi tylko sprawdzić co to są owe hreczanyki i głosować za Cisną. W końcu wiadomo kto zaprasza, pewną niewiadomą jest tylko kto zapłaci rachunek. To i tylko to wstrzymuje mnie od zagłosowania za Trollem.
    .................................................. ......................... Pozdrawiam wszystkich + Pastor ręką własną
    "Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Pastorze! czuj się zaproszony razem z Twoją Katastrofą /jeżeli przybędzie/ na hreczanyki. I nie jest to propozycja korupcyjna.
    pozdrawiam
    bertrand236
    bertrand236

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)