Tomaszu! Przekonałeś przekonanego. Poza tym ja nie przestałem popierać BL..zM w Wetlinie, czego najlepszym chyba dowodem jest fakt że bez przerwy podtrzymuje moją propozycję, hm, nazwijmy ją "motywacyjną". Ja tylko wycofałem niektóre moje nieuzasadnione zarzuty wobec Cisny i Trolla. Zresztą dieta, rygorom której się poddaje odrzuca również hreczanyki ,jako smażone w oleju. Pozostaje mi wino, które chętniej wypije w Wetlinie ,chociaż to Cisna słynie z picia win (rocznik bieżący).
Nie myślę, KIMB jest apolityczny, aż do bólu, ale na wszelki wypadek spotkajmy się jednak w Wetlinie (jak to mówią - "na wszelki wypadek to i ksiądz ch.... nosi").Myślisz, że organizacja KIMBu może być uznana za taką "promującą" imprezę??
Marcinie przestań czynić cuda,ja tu jestem bardziej kompetentny bo już w wieku 8 lat dokonałem cudu na miarę Kany Galilejskiej (zamieniając wino w wodę). Twój głos za Wetliną może być decydujący a imbirówka jest o niebo lepsza od cytrynówki.
Ja wiem że leśnicy z okolic Rabego słyną z nieprzekupności ale przecież wypić wypiją.
Z tą nadzieją pozostaje i pozdrawiam + Pastor ręką własną

Odpowiedz z cytatem