Cytat Zamieszczone przez Pastor Zobacz posta
"Czas do klawiatur....." Nie żebym kogoś zniechęcał, ale niby po co. Przecież wszystko jest już jasne. Głos Marcina jest decydujący, na wagę 5l imbirówki (mogę Mu zmienić na pieprzówkę), czyżbyś chciał to kwestionować, demokratyczny wybór???
A czy Ty bertrandzie236 wiesz że Marcin się koleguje z niedźwiedziami? (o panu Marszałku to nawet nie wspomnę). Chcesz zadrzeć z całą wsią, ze wszystkimi mieszkańcami dawnego Karolowa???
Może niech zostanie tak jak jest!!!
W tej nadziei pozostając, pozdrawiam! + Pastor ręką własną
Marcin nie tylko koleguje się z niedźwiedziami, ale podobno na w domu baardzo niebezpieczną piwniczkę. Groził był mi nawet, że jak naruszę jego eksterytorialność to zaatakuje mnie winem z tej piwniczki, rzekomo za koszulki, ale ja swoje wiem. Nie wiem natomiast, czy to nie są groźby karalne. I taki zastraszony bez szemrania uwzględniałem jego wahania co do lokalizacji. To cała prawda.

W tej chwili mamy następujący rozkład głosów:

Baza Ludzi z... Mgły

1. Marcowy
2.Polej
3.mavo
4. Aleksandra
5. Pastor
6. manio
7. długi
8. marcins
9. Ostatni Mohikanin

Pensjonat Troll

1. mAAtylda
2.Becia34
3.Hero
4.
krawc
5.bertrand236
6. DUCHPRZESZŁOŚCI
7. Ala

Nadal mile widziane argumenty, plakaty i hasła reklamowe, a nawet pyskówki dlaczego właśnie w tym miejscu ma się odbyć KIMB.

Przypominam, że można głosy wycofywać, przenosić, tworzyć koalicje wyborcze, korumpować i spiskować.