Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 1 2
Pokaż wyniki od 11 do 18 z 18

Wątek: wraki statków

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

Domyślnie Odp: wraki statków

taaaak. te statki na środku pustyni -to total odjazd ....co za DEBILE chcieli osuszyć morze ????? . ale za komuny się mówiło "wpuścić komuchów na pustynie-to piasku zabraknie...."
    a tej warszawki Buba -to już nie ma ....miasto jest kompletnie odwrócone od rzeki. A szkoda...W tym porcie rdzewiało parę archaicznych parostatków , takich z kołami -łopatami z boku...

Bieszczadnik Awatar maciejka
    Na forum od
    07.2009

Wrak statku „Święta Katarzyna” na zachodnim wybrzeżu Krymu (Płw. Tarchankucki) między Olenivką i Czarnomorskim. Jakoś nie ciągnęło mnie te dwadzieścia metrów niżej i wpław na eksplorowanie wraku, Buba liczę na Ciebie
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez maciejka Zobacz posta
    Wrak statku „Święta Katarzyna” na zachodnim wybrzeżu Krymu (Płw. Tarchankucki) między Olenivką i Czarnomorskim. Jakoś nie ciągnęło mnie te dwadzieścia metrów niżej i wpław na eksplorowanie wraku, Buba liczę na Ciebie
    o zesz cholera! maciejka, spadlas mi z nieba!!! ja tego wraku od 4 lat szukam! opowiadali mi o nim trzej studenci z kijowa- pokazywali jego fotki na aparacie, tylko kompletnie nie pamietali gdzie on byl bo jakos za duzo wypili przez i po

gdybym o nim wiedziala latem...bysmy zmodyfikowali trase.. ejj, szkoda... a tu w tym roku na krym nie jedziemy :(
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Na forum od
    07.2009

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    o zesz cholera! maciejka, spadlas mi z nieba!!! (...) ejj, szkoda... a tu w tym roku na krym nie jedziemy :(
    No, jak tak czasem spadam:) Na pewno wrócisz, a tam warto, klify, namiociki rozbite na półkach skalnych, jakieś opuszczone tereny wojskowe, wszystko co lubisz;-) dla mnie była niesamowita przestrzeń, dzikie konie i tasiemki dróg przecinające stepy bezkresne, gdzie tylko trawy...
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

tam dokladnie jest wszystko co lubie :) nie sadzilam ze ta czesc krymu jest tak zarabista!

tylko takie male pytanko- tam sie da zejsc nad wode? bo wyglada wszedzie na pionowe skaly.... (tzn zejsc nad wode i miec potem mozliwosc powrotu )
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

Na forum od
    07.2009

W niektórych miejscach da się zejść po ludzku;-)

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

Rety ! super miejsca !!

Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

czarnogora- zatoka kotorska

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów