Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Wątek: wraki statków

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

Domyślnie Odp: wraki statków

Buba- kiedyś /prehistoria / w samym centrum Warszawy istniało wspaniałe złomowisko statków, stateczków, kryp i innego sprzętu pływającego.To tzw. port czerniakowski. Część chyba tkwiła tu jeszcze od czasów wojny-bo miały jakieś przestrzeliny...uwielbialiśmy się tam szwędać, zaglądać w zakamary, skakać z jednej łajby na drugą .... często przeganiani przez ciecia ze staroświecką giwerą !! Cudne to było miejsce !!

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: wraki statków

Cytat Zamieszczone przez tomas pablo Zobacz posta
    Buba- kiedyś /prehistoria / w samym centrum Warszawy istniało wspaniałe złomowisko statków, stateczków, kryp i innego sprzętu pływającego.To tzw. port czerniakowski. Część chyba tkwiła tu jeszcze od czasów wojny-bo miały jakieś przestrzeliny...uwielbialiśmy się tam szwędać, zaglądać w zakamary, skakać z jednej łajby na drugą .... często przeganiani przez ciecia ze staroświecką giwerą !! Cudne to było miejsce !!
    w takiej warszawie to mozna by mieszkac! :) jakie imprezy mozna robic w takim miejscu!
    to czasem na starych filmach (chyba np. na tolku bananie bylo) pokazuja takie ciche zapomniane piaszczyste wybrzeze w warszawie z wyrzuconymi na brzeg łodkami... teraz chyba juz takich nie ma,nie?

Co do wrakow- ponoc ich niesamowicie duzo na pustyni , która kiedyś była dnem Jeziora Aralskiego
    kumpel tam byl w zeszlym roku... .zarabiste miejsce! uzbekistan, chyba....

jego kilka fotek- z wyjazdu avgana z katowic z jesieni 2009

"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów