Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Wypożyczalnie rowerów

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar WALDI
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    z pięknej krainy

Domyślnie Odp: Wypożyczalnie rowerów

..."Zatem z rezerwa podchodze do opowiesci o pokonaniu 200km na rowerze w ciagu jednego dnia"...
    Proszę zapoznać się z tą stronką i jeżeli dalej będą wątpliwości to możemy podyskutować.
    http://www.bikestats.pl
    Gdyby każdy cyklista opierał się na pomocy serwisu jadącego za nim to drogi były by puste.

P.S.Spora wypożyczalnia rowerów jest w Rajskie ale.Ja proponuję ze swoim.

Bieszczadnik
    Na forum od
    09.2010
    Rodem z
    gm.Cisna

Witam!!

Cytat Zamieszczone przez WALDI Zobacz posta
    Gdyby każdy cyklista opierał się na pomocy serwisu jadącego za nim to drogi były by puste.
    Waldi bez przesady.Większość ludzi spędzających wolny czas na rowerze poświęca temu nie więcej niż 2 do 3 godzin jazdy.
    Link,który podałeś nie odnosi się do niedzielnych rowerzystów,którzy na rower wsiadają sporadycznie i za żadne skarby nie przejadą 200km za jednym podejściem,tylko do prawdziwych zapaleńców. Ja też nie mogę sobie pozwolić na codzienną jazdę na rowerze(nie licząc urlopu),ale robię to regularnie, powiedzmy 3 razy tygodniowo.Dystans najczęściej od 30 do 60 km.Nie oszczędzam się podczas jazdy i wiem,że nie dałbym rady walnąć 200 na dwóch bidonach,bez batonów i żeli.W pewnym momencie odcięło by mi prąd. 7 czy 8 godzin morderczego wysiłku,bez odpowiedniego uzupełniania płynów i kalorii jak sam na pewno dobrze wiesz nie jest zalecane.
    Ale zaczyna się robić offtop,więc proponuję przeniesienie dyskusji do innego działu np: oftopiku lub na priva.

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Cytat Zamieszczone przez hucu Zobacz posta

Nie oszczędzam się podczas jazdy i wiem,że nie dałbym rady walnąć 200 na dwóch bidonach,bez batonów i żeli.W pewnym momencie odcięło by mi prąd. 7 czy 8 godzin morderczego wysiłku,bez odpowiedniego uzupełniania płynów i kalorii jak sam na pewno dobrze wiesz nie jest zalecane.
    ale to przecież zawsze można do sklepu po drodze... nikt nie mówi że 200 km na jednym bidonie i śniadaniu)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)