Co sądzicie o Uroczysku w Dwerniku. Był tam może ktoś z Was? Jeśli tak to proszę o jakieś wieści.....na temat warunków, wejść na szlaki itp.....
Co sądzicie o Uroczysku w Dwerniku. Był tam może ktoś z Was? Jeśli tak to proszę o jakieś wieści.....na temat warunków, wejść na szlaki itp.....
Obiektywny nie bede bo znam włascicieli. Miejsce cudowne.Warto.
hehe - rozmawiałem z samym S (telefonicznie) i mam nieodparte wrażenie, że nadajemy na tych samych falach (z S). Z fotek wynika, że miejscówka naprawdę super. Możesz być nieobiektywny, ale napisz coś więcej.
No to nie obiektywnie pisze.Brama wjazdowa do Uroczyska przyozdobiona drewnianym zepelinem już dużo mowi o gospodarzu(ciekawostka sama w sobie) Fajne drewniane domki w tym jeden jeszcze prawie dziewiczy.Całosc umiejscowiona w zakolu potoku Nasiczanskiego z piekna plaża (malenką)Zdarza się ze S poczęstuje pstrągiem.Nie wiem gdzie je kupuje ale są najlepsze od Terki na wschód No a poza tym to prawie serce Bieszczad . Prawie bo serce jest w NASICZNYM
hm.......ale o so chozi?
dlaczego wiadomości znikły?
Bo złe one były te wiadomości
Cza być czujny.
Byłem już dwa razy - )))) miejscówka suuuuper. cisza, spokój, szum potoku, gospodarze fantastyczni i w ogóle, w ogóle rewelacja - polecam z całego bieszczadzkiego serca...
jadę w środę do Uroczyska :] Ci którzy tam byli niech podpowiedzą na co zwracać uwagę? jak domki? Co koniecznie trzeba zobaczyć w tej okolicy -> miejsca godne uwagi? Pozdrawiam
Munir, to czy miejsce godne uwagi to już Ty nam powiesz... po powrocie :)
Twój głos + głos erem to już jakiś punk zaczepienia :)
pozdr. Agnieszka.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki