Gadu-gadu...i się pewnikiem rypnie![]()
Gadu-gadu...i się pewnikiem rypnie![]()
no jakby coś to proponuję ścieżkę "Spławy" godz. 10 ? podam współrzędne parkingu... jak go namierzę :P
edit: wcale bym się nie obraziła, jeśli osoby chętne potwierdzą udział :), co by nie kukać na parkingu![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
No i się rozmyło...umówmy się, że to sprawka deszczowej pogody...trudno byłoby piec ziemniaczki ...a nie marazmu jaki ogarnął frakcję lubelską![]()
Byle się nie poddawać ... zwołuje bagienne Topienie ziemniaka na 8 lub 9 listopada...w każdym bądź razie ziemniaki, ognisko, ścieżka Splawy są zapewnione.... może ktoś jednak
![]()
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Ależ wymyślasz terminy!! Toż to przed długim 4-dniowym weekendem (jak u mnie) i myślę, żeby ruszyć gdzieś w Beskid Niski (tak na przykład)![]()
Jeśli będzie to w miarę ciepła Niedziela( 09.11 )to chętnie spotkamy się z resztą lubiących góry.
Proszę o rezerwację 7 ziemniaków dla 3 osób![]()
Lepiej przedzwonić i upewnić i upewnić się czy jeszcze będzie w remoncie http://www.poleskipn.pl/ bo remoncik jest na Spławach ale zawsze coś innego przejdziemy gdyby co?!
To tylko kawałek kładki na jezioro... jeśli nie da się skrótem i nadal będzie w remoncie... zrobimy całe Splawy bez pomostu na Łukie... chociaż jestem pełna nadziei, gdyż to tylko jakieś 100 metrów kładki.... ;-)
Rezerwacja na ziemniory zapisana..pozdrawiam
Trudny wybór ale potwierdziłem już spotkanie w Biesach
Mam nadzieję, że uda się ognisko.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki