Na "spotkaniu" byłem sam:( Jutro jadę w Karpaty ukraińskie i przestałem tęsknić za.....
Na "spotkaniu" byłem sam:( Jutro jadę w Karpaty ukraińskie i przestałem tęsknić za.....
hallo,
Zbyszku jeżeli echo w Lublinie( podobnie jak na moim Guwnym Śląsku...) to może trzeba będzie najechać na Rzeszów(tak jak jam uczynił ) wsiąść w niewolę parę forumowiczek i oddać je w dziewiczym stanie- w zamian za przynależność do Elity...
;-)) Powodzenia w górach i przyjemności.
"Najlepsze miejsce na namiot .jest zawsze troszkę dalej..."
kilka miesięcy minęło od tej rozmowy ale może ktoś z lubelaków tu jeszcze zajrzy... Zbyszku chyba straciłeś wiarę w obecność bieszczadzkich zapaleńców w Lublinie a nie jest tak! Sama choruję na tą przyjemną dolegliwość i muszę Cię pocieszyć bo będąc na Bieszczadach w długi listopadowy weekend spotkałam jednego wieczora, w jednej bacówce aż dwie grupy z Lublina:) może łatwiej będzie Ci zorganizować spotkanie w Bieszczadach niż w lublinie:)
Tak masz racjęTo jeden z powodów że wybrałem sie na spotkanie do Warszawy
W Bieszczadach faktycznie łatwiej spotkać kogoś z Lublina i okolic ale w swej naiwności myślałem, że jak mogą sie spotykać w Poznaniu, Warszawie to czemu nie w Lublinie
W obecnej sytuacji wybieram spotkania w biesach lub aktywniejszych miastach.
Do zobaczenia na szlaku![]()
Mam czas pomiędzy godziną 16:00, a 17:30 w piątek. Dodam, że będę w Lublinie. Co Wy na to?
Pozdrawiam
bertrand236
Szkoda, tak mało jest okazji do spotkań![]()
W piątek o tej porze będę w Bieszczadach z przyjaciółmi z forum
Pozdrawiam.
Trudno! Ten powód rozumiem. Miłego pobytu tam.
Pozdrawiam
bertrand236
Ja odświeżam temat bo zgłaszam się do grona lubelskich miłośników Bieszczad :)
Witaj
Jak w takim tempie będzie rosła ilość lubelskich miłośników to spotkanie uda się zorganizować za 20 lat
Ale pomysł jest dobry. Pozostali bieszczadnicy z Lublina i okolic też mogą się ujawnić. Może coś z tego wyjdzie?
Jeżeli nie spotkanie to pozostanie świadomość jak jest nas dużo
Pozdrawiam.
jest nas coraz więcejpozdrawiam dopiero teraz bom od niedawna na tym forum
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki