oki, gdzie i kiedy? przybędę
oki, gdzie i kiedy? przybędę
to może ja trochę, bo to moje kaśkowe bagna ... nie wiem czy bardziej Was interesuje trasa jakimś szlakiem, czy totalne bezdroża... bo jeśli szlakiem to może być ..bagno Spławy lub jez. Moszne, albo szlaki przy bagnie Bubnów... no i jest jeszcze chociażby ścieżka do Durngo Bagna a dalej ścieżką Mietułka, która łączy się ze szlakiem Perehod :) ...
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
Najlepsza była by jakaś okrężna trasa ,jez. Moszne czy samo Durne Bagno to zamało.
„Life is brutal and full off zasadzkas”.
Masz rację.
Kilka tras jest opisane /nad bagno Spławy jest okrężna/ w tym miejscu:
http://oldwww.fuw.edu.pl/aw2p2/sub/p...poleskipn.html
Sam jestem ciekaw jak ten obszar wygląda w tym okresie
Może być ciekawie.
Pozostaje również kwestia uczestników tej wyprawy?
Zaczyna być ciekawie
Więc chętni proszeni są o zgłoszenia!!!!!!!!
„Life is brutal and full off zasadzkas”.
Dopinguję WAS i trzymam mocno kciuki, aby się udało.
A co to Lublin gorszy od Rzeszowa ?
Go, Go, Go !!!
jezioro Moszne i dalej trasa do Jamników, jest okrężna, Spławy również oczywiście, a co do Durnego Bagna to dalej Mietiułką też robi się pętlę, tylko to już 2o km na moje oko :) ... tereny są mocno zimowe i malownicze :) ...
Dzięki za doping ...
Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca....
A jak teraz wygląda ścieżka Spławy??Masz może jakieś zdjęcia?Bo ścieżką Spławy to się po kładce idzie???Nie mylę się?Zauroczyła mnie ona w lecie,właściwie w późną wiosnę.
Owszem po kładkach i obawiam się, że może być oblodzona... Zimą się na nią nie zapuszczałam, więc mam tylko w pamięci kładki z wczesnej wiosny, kiedy to zjeżdżałam w kaloszkach z nich .....
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki