Wspólne zdjęcie dodane, moment chyba dobry![]()
Wspólne zdjęcie dodane, moment chyba dobry![]()
Może udałoby się przygotować wspólny wieczór słownomuzycznoświetlny w przeplatanym wykonaniu WUKA/pasikonik/Piskal z pokazem zdjęć bieszczadzkich (wykonanych przez forumowiczów) w tle...
Tak sobie puściłem wodze fantazji...
Co na to Organizatorzy i Twórcy?
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Pomysł dobry, ale czy BLzM posiada projektor i ekran ? Pokazy takie już się odbywały i polegały na odtwarzaniu zdjęć w kółko podczas innych punktów programu.
Z postu Bazy do Recona:
Mamy w planach zakupienie projektora ale na razie nie mogę Panu na 100 % obiecać, że będzie to na maj.
Nie wiem, czy WUKA przyjedzie, a połączenie recitalu Pasikonika z poważną i, co tu dużo mówić, solidną poezją z moimi humorystycznymi wierszykami może nie zażreć.
Chciałbym przypomnieć, że rola osób zgłaszających fajne pomysły nie kończy się na wklejeniu postaTzw. Rada - jak niegdyś Prezydent - załatwia rzeczy elementarne, typu koordynacja programu czy wyżerki. Ergo - każdy pomysłodawca konkretnego punktu KIMB-owego staje się automatycznie jego organizatorem.
Czy planowana jest jakaś wspólna wycieczka w teren ?
Nie koniecznie całą grupą.
B.
Po krótkim rekonesansie na priv już wiem, że pomysł raczej nie wypali.
Jeśli jest potrzeba, chęć przeglądu zdjęć, czy innych prezentacji projektor mogę przywieźć. Ściana zawsze się znajdzie.
Przy okazji Hero doczytałem, że Ty zajmowałeś się śpiewnikiem, więc dalej tematu nie kontynuję, żeby się nie wcinać...
Też tak to zrozumiałem. Chciałem najpierw zapytać o zdanie Organizatorów i Twórców.
Przyjedziemy z Żoną prawdopodobnie w środę, żeby od czwartku troszkę pochodzić. Chętnie pójdziemy na szlak w większej grupie :)
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Śmiało możesz się wcinać w sprawę śpiewnika. Po śpiewniku, którym się kiedyś zająłem nie zostały mi niestety żadne materiały.
Jeśli masz możliwość wzięcie projektora to weź, ja będę miał komputer, bo przyjadę wcześniej i chcę na bieżąco zajmować się zrobionymi w tym czasie zdjęciami.
Będę chyba już w poniedziałek przed KIMBem, więc jak się jakoś skontaktujemy na priv to możemy się udać gdzieś wspólnie.
Zdjęcie jeśli dopisze pogoda dobrze będzie zrobić na zewnątrz, czyli w miarę możliwości jak najwcześniej, przy dziennym świetle. Jeśli jednak będzie wiadomo, że zaraz ktoś jeszcze dotrze, to zaczekamy. Damy radę, nawet w środku.
Mam sugestię do wykonania wspólnej fotografii. Jest to w tej chwili punkt programu numer 8, sugeruję aby, fotografię wykonać jak najwcześniej na zewnątrz (jeśli pogoda dopisze), przy sprzyjającym świetle dziennym. Z lampą to już nie jest „to”.
Pozdrawiam
Przemek
Racja, ale z drugiej strony sporo uczestników dociera dopiero w trakcie imprezy... No nie wiem... Jak sądzą inni?![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki