W moim, toruńskim, przypadku chodzi o tę samą akcję i tego samego Marcina. Ale mAAtylda ma rację- chodzi o to, żeby rozglądać się wokół siebie i nie pozostać obojętnym!
W moim, toruńskim, przypadku chodzi o tę samą akcję i tego samego Marcina. Ale mAAtylda ma rację- chodzi o to, żeby rozglądać się wokół siebie i nie pozostać obojętnym!
Na akcję mAAtyldy będę miał grafikę, której zdjęcie jest poniżej. Postanowiłem ją zamieścić, żebyście mięli czas się jej przyjrzeć i zastanowić się nad kupnem, cel jest szczytny. Zdjęcie niestety nie oddaje piękna pracy. Będzie ona oprawiona, z certyfikatem,wymiary bez obramowania 19,7 *26,2, autor Krzysztof Wrutniak (www.wrutniak.pl). Zgodę autora uzyskałem. Krzysiu prawdopodobnie będzie robił zdjęcia na chrzcie mojego maleństwa, zajrzyjcie na stronę chociażby dla samej przyjemności oglądanie jego zdjęć, a zobaczycie tam też przyszłego ojca chrzestnego mojego syna
.skanowanie0001.jpg![]()
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
nie wiem, nie wiem...
szkoda
A grafika cudna!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Dzięki uprzejmości naszej kochanej WUKI na licytację marcinową otrzymaliśmy nie publikowany wiersz, który, specjalnie oprawiony i opracowany graficznie, oczywiście a autografem autorki, będzie można nabyć na KIMBie za ciężkie pieniądze! Dodam, że wiersz wyjątkowej urody, o co u WUKI nietrudno.
Tylko maleńkie sprostowanie. Wiersz publikowany i znany od dość dawna, został napisany do forumowego (planowanego ale bez rezultatu) folderu-informatora , czy coś w ten deseń. Mam nadzieję, że to Nabywcy nie zniechęci. Pozdrawiam.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki