Czy jest możliwośc że mój adres e-mail został podany do chyba forum bieszczad pl. lub coś podobnego?
Czy jest możliwośc że mój adres e-mail został podany do chyba forum bieszczad pl. lub coś podobnego?
Nie. Nie udostępniłem i nie udostępnię nikomu danych osobowych naszych userów.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Na górnej belce forum jest w rozwijanym menu "opcje forum" przycisk "zaznacz przeczytane fora".Czy nie dałoby się wyciągnąć tej opcji bezpośrednio na tą belkę?
Pozdrav
da sie ale przy mniejszych rozdzielczosciach ekranu rozwali to gorne menu. Pomysle jak to przeorganizowac.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Witam! Chciałabym wiedzieć dlaczego otrzymuję na mailowy adres tylko "grę w skojarzenia" (która mnie nie interesuje), natomiast wszystkie inne wątki z Forum są pominięte. Jak to działa? Przed "rekultywacją" przychodziło wszystko!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Wejdź na tę stronę: http://forum.bieszczady.info.pl/subs...php?folderid=0
i ustaw sobie subskrypcje tak jak potrzebujesz.
Najlepiej usuń wszystko z listy i dodaj wątki te które chcesz subskrybować od nowa.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
Może to gdzieś jest napisane ale leniwym jest i nie chce mi się szukać.Co to znaczy "gorący wątek"? Znalazłem taki opis przy ikonie wątku...
pozdrawiam
bertrand236
Adminie, nie dostaję wiadomości na PW. Piskal bije się w piersi (chyba własne), że wysyłał, a ja nie mam powodu Mu nie wierzyć. Skrzynkę mam "zapchaną" w ok. 10%. IE9. Jakieś sugestie?
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Na forum mamy dwóch użytkowników o podobnych nickach, różnią się tylko drobnym drobiazgiem
Ostatni Mohikanin
Ostatni_Mohikanin
Sprawdź Piskalu, do którego wysłałeś i do którego chciałeś wysłać.
Czterech panów B.
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)