Cieszę się, że ta wykonywana z pasją, wspaniała i jakże potrzebna, ciężka praca została doceniona! Serdeczne gratulacje!
Cieszę się, że ta wykonywana z pasją, wspaniała i jakże potrzebna, ciężka praca została doceniona! Serdeczne gratulacje!
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
My (całą rodziną) też gratulujemy!!
ja też i zapewniam, ze odwiedzę :)
Wszystkim Wam serdecznie, kamiennie, cmentarnie i ludzko dziękuję... :)
Przy czym warto żebyście wiedzieli, że to zasługa Małopolskiego Instytutu Kultury, z którym miałem przyjemność współpracować, znaczy ów Instytut nominował mnie/nas do tego wyróżnienia.
Trzymajcie też kciuki za grand prix, które mogę dostać 10 VI... szczerze?: bardzo to 10 tysięcy euro przydałoby mi się, bo... w biegu cmentarnym zapomniałem o domu, chyży w której mieszkam, a tej dach cieknie, a jak cieknie dach, to wszystko co pod nim jest zagrożone..., a zwłaszcza archiwum
Dziabka... trzymam Cię za słowo :)
Aaaa, Bazyl... kamienie są lekkie :)
A ja przekornie, zamiast gratulacji, chciałbym przypomnieć o pewnej naszej (wspólnej) akcji.
No dobra, gratulacje też składam![]()
Dołożę swoje gratulacje. Bardzo dobrze, że Twoja praca została doceniona bądź, co bądź, w Europie. :)
Bartolomeo, bardzo miłe gratulacje :)
Szymon.
Ja również składam gratulacje.
Chciałem Ci wczoraj pogratulować osobiście, ale Cię nie spotkałem w Nowicy. Więc gratuluje tutaj.
P4090878.jpg
Serdecznie gratuluję!
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Ano nie dziwota Piotrze, bo wróciłem z pracy, z cmentarza w Dębowcu koło 18... jeszcze raz wszystkim dziękuję pokornie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki