Admin trochę przyciął moją poprzednią wypowiedź (chociaż nie uważam żeby była zbyt ostra..:) pozwalam sobie w takim razie na powtórne zamieszczenie posta w formie "light"
1. Piszę o swoich doświadczeniach - Ty nie widziałeś, ja widziałem ... będziesz mnie bił ? :)
2. busy które przewożą towar stoją w tej samej kolejce co samochody osobowe - jeżeli jest inaczej proszę forumowiczy o korektę.
3. Pytanie do wszystkich (po za joorg..) - czy jadąc na Ukrainę przez Krościenko nie widzieliście aut ukraińskich / polskich które wpychają się do kolejki ?
4. Nie ma kolejek na przejściu ? :))) no comments ....
5. Pozwolisz że powody mojego pobytu na tym forum zachowam dla siebie
6. ze zdjęcia zerkasz jak traper, inteligent z plecaczkiem a używasz w swoich wypowiedziach agresywnej retoryki - po co ? więcej luzu i tolerancji dla opinii innych - złość piękności szkodzi :) (treść pkt 6 zbliżona do powyższej została ocenzurowana przez admina ..ok. nie mam pretensji You are tehe boss in this place :)
7. ad. ukrywanie nr tel - ręce opadają ale do tego też się odniosę ... w kilku postach wyżej kolega opisał przypadek spalonego samochodu - nigdy nie wiadomo co stanie z danymi w posiadaniu kogokolwiek również SG - ostrożności nigdy za wiele. Ale swoją drogą lubię takich "rycerzy na białym koniu" jak "joorg" - zawsze gotowi do szczytnych deklaracji - z wykonaniem bywa jak wiemy różnie ...
pozdrawiam forumowiczy :)

Odpowiedz z cytatem