Pokaż wyniki od 1 do 10 z 45

Wątek: Wyjazdy z SKPB [wydzielony]

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Wyjazdy z SKPB [wydzielony]

Cytat Zamieszczone przez coshoo Zobacz posta
    Hmm. Dotarcie do celu gdzieś w górach, rozbicie namiotu i napicie się z trudem targanego zimnego piwka czy dobrej nalewki - super sprawa. W miescie czy innej knajpie nigdy nie będzie smakowało tak samo :)
    ja dzieki piwku zobaczylam widoki z gorganskiej gorki Parenkie... juz mialam tak dosc ze siadlam w kosowce i powiedzialam ze dalej nie pojde, tu sie poloze i zdechne a topeerz kusil- chodz, na szczycie dostaniesz lvivskie... bo niosl ostatnia butelke... byl upal, zasychalo w pysku.. doszlam na szczyt.. i bylo warto- i zadne inne lvivskie nie mialo takiego smaku jak wtedy!! ile bym stacila gdybym wtedy zdecydowala sie schodzic, a toperz nie znalazl odpowiednich metod motywacyjnych!!!

https://picasaweb.google.com/uchate....75267646817986
    Ostatnio edytowane przez buba ; 23-05-2011 o 15:25
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Widzę że wywołałem trochę niezamierzenie burzliwą dyskusję. Nie wiem dlaczego temat akurat alkoholu wywołuje takie burzliwe dyskusje, prowadzące wręcz do podtekstów seksualnych (post Browara powyżej). Więcej emocji wywołałby chyba tylko wyjazd wegetariański. Wyjazd naturystyczny pewnie dorobiłby się góra 3-ch stron w tak krótkim czasie.

Niespodziewanie dużo emocji wywołał wątek grupy Ukraińców nie ten tego z mapami... Cóż, być może coś przekręciłem. Opisywałem świat takim, jakim go postrzegam. Wiadomo, dwoje ludzi patrzy na ten sam obrazek, jeden widzi młodą, piękną dziewczynę, a drugi staruchę z wielkim nosem... Ja nie przywiązałem do niego większej wagi, była dopiero połowa dnia (13-ta), wioska była w zasięgu wzroku a wszystko rozchodziło się o to, którą drogą będzie najbliżej... Zresztą tu sami zainteresowani powinni mieć prawo głosu, ja byłem tylko niezbyt uważnym obserwatorem.

Natomiast bez echa przeszło zdanie o byłym zaborze polskim. Prawdę mówiąc obawiałem się, że tu mogą wybuchnąć pewne imperialistyczne tęsknotki (niektórzy nadal myślą o Polsce od morza do morza, tak jak dla innych Gdańsk zawsze będzie niemiecki, a Polska - kraj przywiślański). Ale wszyscy czytelnicy uznali to stwierdzenie za pewną oczywistość. W sumie wepchnąłem kijek w mrowisko, a mrówki wylazły z drugiej strony

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez lukasz-l Zobacz posta
    Widzę że wywołałem trochę niezamierzenie burzliwą dyskusję. . W sumie wepchnąłem kijek w mrowisko, a mrówki wylazły z drugiej strony
    chyba posty na forum po to sa aby je komentowac- i chyba fajnie jak wywolaja dyskusje zamiast przechodzic bez echa..

Nie wiem dlaczego temat akurat alkoholu wywołuje takie burzliwe dyskusje, prowadzące wręcz do podtekstów seksualnych (post Browara powyżej). )
    tu nie chodzi o sam alkohol ale o kwestie zabraniania czegos doroslym ludziom bez specjalnej przyczyny... mnie przynajmniej by tak samo wkurzalo jakby mi ktos na wyjezdzie zabronil jesc pomidorow jak pic piwa...
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

Nie wiem dlaczego temat akurat alkoholu wywołuje takie burzliwe dyskusje, prowadzące wręcz do podtekstów seksualnych (post Browara powyżej).
    Żadnych podtekstów seksualnych nie ma,"pedalstwo" sobie zamień na fajansiarstwo,pajacowanie,błazenadę czy co tam chcesz itp
    Pozdrav

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)