Strona 41 z 104 PierwszyPierwszy ... 31 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 51 91 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 401 do 410 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Bieszczadnik Awatar michalN
    Na forum od
    07.2008
    Rodem z
    kielce

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

topinambur żywi się światłem :)

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    to by dopiero bylo!! I jaki placak lekki na wycieczki bez tych ton zarcia i wody
    ...a piwo ???????

Ekspert Roku 2011
    Ekspert Roku 2010
    Forumowicz Roku 2009
    Awatar marcins
    Na forum od
    12.2005
    Rodem z
    Lesko/Rabe

topinambur żywi się cukrem, a cukier produkuje z CO2, H2o i energii światła, uczestniczą w tym w różnych proporcjach inne pierwiastki, które czerpie z roztworu glebowego
    Marcin

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez tomas pablo Zobacz posta
    ...a piwo ???????
    ile by mozna piwa nosic....ech.... ja sie chce nauczyc zywic swiatlem!!!
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Kolejny zakapior, tym razem w... Tatrach! Z pewnością o tym słyszeliście. Mimo, że były żołnierz, niestety bardzo kiepsko się na takie życie wyposażył, dlatego musieli go ratować. Ale sam pomysł ambitny - szacunek!

http://natropie.onet.pl/galerie/ekwi...eria-maly.html

10 lutego do Szpitala im. Tytusa Chałubińskiego w Zakopanem został przywieziony n/n mężczyzna z licznymi odmrożeniami. Mężczyzna przebywał w Tatrach mieszkając od dłuższego czasu w szałasie. Początkowo były problemy z ustaleniem jego tożsamości, bo mężczyzna nic nie mówił. Jednak mieszkanki Węgorzewa rozpoznały mężczyznę, twierdzą, że to 36-letni Włodzimierz N., ich syn i brat, były żołnierz zawodowy, który służył na wielu misjach zagranicznych. Latem zeszłego roku oświadczył rodzinie, że wyjeżdża za granicę. Najprawdopodobniej od tego czasu mieszkał w górach. Dołącz do nas na Facebooku. Fot. zakopane.policja.gov.pl
    Tutaj umieściłem link do mojego filmiku, w którym można zobaczyć, ile jedzenia można znaleźć jesienią w Bieszczadach:

http://forum.bieszczady.info.pl/show...032#post129032
    Ostatnio edytowane przez Samotny Włóczykij ; 17-02-2012 o 11:01

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Ten akurat jest chory psychicznie, więc jeśli to jest definicja zakapiora...
    hmmm...
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Nic mi o tym nie wiadomo. Mam wątpliwości, żeby chory psychicznie był w stanie przeżyć w takich warunkach i (gdyby nie mróz) w tak dobrym stanie tak długo. Chyba, że za chorych psychicznie uznamy wszystkich, którzy choć trochę odbiegają od prymitywnego tłumu, ukształtowanego przez kulturę masową. Wtedy istotnie każdy zakapior musi być uznany za chorego. Najlepiej wszystkich takich pozamykać. Będziemy mieli "wspaniały" świat. Świat jak strzyżony trawnik. Z samymi "normalnymi" ludźmi, żyjącymi jak zwierzątka - byle się najeść, wydalić i zaspokoić popęd seksualny. Świat bez artystów, bez naukowców, bez dowódców wojskowych i z politykami takimi właśnie, jacy dziś rządzą naszym krajem. Jesteśmy chyba na dobrej drodze do stworzenia takiej rzeczywistości...
    Ostatnio edytowane przez Samotny Włóczykij ; 17-02-2012 o 11:15

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Cytat Zamieszczone przez Samotny Włóczykij Zobacz posta
    Nic mi o tym nie wiadomo. Mam wątpliwości, żeby chory psychicznie był w stanie przeżyć w takich warunkach i (gdyby nie mróz) w tak dobrym stanie tak długo.
    To, ze Tobie nic nie wiadomo to akurat WIADOMO;-)
    i w jakich warunkach?bo właśnie był ubrany po "miejskiemu", a znaleziony pod szałasem.
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Czytaj ze zrozumieniem...
    Widzę, że kultura osobista aż z Ciebie tryska. Normalnie poziom Dody. Mam nadzieję, że moderatorzy ustosunkują się do Twojej formy wypowiedzi.
    Ostatnio edytowane przez Samotny Włóczykij ; 17-02-2012 o 11:38

diabel-1410
    Guest

SW-znaleziony w Tatrach wg.informacji ma amnezję,prawdopodobnie też ma problemy psychiczne związane z odbywaniem służby w warunkach bojowych.Co taki człowiek ma wspólnego z zakapiorami naprawdę nie wiem.Po prostu jest osobą schorowaną.
    Krysi odpowiedzi są bardzo bezpośrednie i mimo że w pewnych tematach mamy odmienne zdanie to cenię Ją i Jej prace z dziedziny fotografii bardziej niż Twoje opracowanie na temat Stachury,że już o bajkach pod tytułem jak przeżyć zimą w szałasie nie wspomnę.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)