Strona 43 z 104 PierwszyPierwszy ... 33 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 53 93 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 421 do 430 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

diabel-1410
    Guest

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez tomas pablo Zobacz posta
    od Żołnierza proszę się odwalić....nie jest przykładem żadnym w/ w dyskusji
    dokładnie-człowiek który jest chory zasługuje na poszanowanie jego prywatności a nie wysnuwanie idiotycznych teorii.
    SW-kup sobie piżamę w plamy maskujące,przejrzyj najnowszy numer Soldier of Fortune,a potem jedź w jakikolwiek teren i spróbuj przeżyć miesiąc w warunkach letnich żywiąc się tym co pozyskasz z lasu.Co do Twej książki na temat Stachury-przeczytałem to co znalazłem w necie-poziom niewiele niższy niż rozmowy w domu BB
    tomas pablo-wystraszyłeś człowieka co chciał zimę przezyć w szałasie żywiąc sie dzikimi jabłkami-brzydko bardzo

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2011

Cześć ,śledzę losy żołnierza odnalezionego w Tatrach i jestem pewien ,że dokonał tego czynu w proteście przeciw cywilizacji
    Od razu widać ,że facet jest Kontestatorem pokroju Ryszarda Krzeszewski ego- „Prezesa” czy "Johana"
    Jedyne co mnie zastanawia to czemu tak ubogo był wyposażony w niezbędny sprzęt do przetrwania?
    Myślę też ,że z roku na rok będzie przybywać takich samozwańczych "pustelników" czy też "zakapiorów" zwyczajnie ten "pędzący" świat jest tak odhumanizowany ,że nic tylko uciec...
    ps.obejrzałem film Włóczykija i proszę o więcej! od razu poczułem powiew wiosny i potrzebę by pakować swój plecak i ruszać w Bieszczady lub beskid Niski
    Włóczykiju po mistrzowsku dobrałeś muzykę takie idealne połączenie czekam muzyki "dzikiego zachodu i poezji śpiewanej i piosenki turystycznej .
    Czekam na kolejne filmy
    Ja jadę w kwietniu w Beskid Niski trochę zaszyc sie w dziczy i szacować populację

Bieszczadnik Awatar tomas pablo
    Na forum od
    01.2009
    Rodem z
    pod karpacie

taaak ..zapewne to protest - ale raczej przeciw wojnie . Oj, chyba mało wiesz, skoro mylisz ofiary wojny z jakąś ideologią . Jedż może do USA , tam sporo takich protestujących jest...ale ni w ząb nie przypominają mi oni " Prezesa", wcale nie jeżdżą konno, ani nie prowadzą agro......

Cytat Zamieszczone przez diabel-1410 Zobacz posta
    dokładnie-człowiek który jest chory zasługuje na poszanowanie jego prywatności a nie wysnuwanie idiotycznych teorii.
    Bardzo słusznie, tylko powiedz to mediom, które temat nadmuchały. I tym wszystkim forumowiczom, którzy starali się go napiętnować jako świra. Jak byś wolał być nazywany: zakapiorem, czy czubkiem?

Cytat Zamieszczone przez tomas pablo Zobacz posta
    taaak ..zapewne to protest - ale raczej przeciw wojnie . Oj, chyba mało wiesz, skoro mylisz ofiary wojny z jakąś ideologią . Jedż może do USA , tam sporo takich protestujących jest...
    Dla bardzo wielu ludzi wojna i "cywilizacja" to jedno. I poniekąd od kiedy utożsamiane z cywilizacją wielkie instytucje służą bezsensownym podbojom, jest w tym wiele racji.
    W USA właśnie z indywidualnych protestów powstała ideologia Dzikiego Zachodu, którą potem rozpropagowały filmy. Zresztą każda ideologia ma swój początek w indywidualnych przeżyciach i przemyśleniach. Nie ma innych. Ścisłe rozdzielenie życie prywatnego (gdzie ideologii nie ma) i publicznego (gdzie są one obecne) to nonsens dzisiejszych czasów. Nawet nie zdajecie sobie sprawy, że np. że wasze ataki, o których myślicie, że spowodowane są wyłącznie prywatną niechęcią do "idiotów", motywowane są liberalną ideologią, którą Wam przez ostatnie 2 dekady wpojono do głów.
    Ostatnio edytowane przez Samotny Włóczykij ; 17-04-2012 o 13:37

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

Ojej, jesteś!
    A my już myśleli, że pojechałeś w te swoje Bieszczady!
    A tu niespodzianka!jednak nie!
    A pojedziesz kiedyś?
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Pyska
    Guest

A może już wrócił?
    Jak było?
    Bardzo ciekawy wątek:)

Bieszczadnik
    Na forum od
    06.2011
    Rodem z
    Warszawa

.........a gdzie w tym wątku teraz zakapiorstwo?

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    Ojej, jesteś!
    A tu niespodzianka!jednak nie!
    A pojedziesz kiedyś?
    jakie Bieszczady tacy i zakapiorzy...
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Malkontent Roku 2009 Awatar Krysia
    Na forum od
    09.2006

hahahahaha
    Buba padłam!;-))))))))))))))))))))))))))
    "...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
    Nikt nie zabroni nam śnić..."
    Bogdan Loebl

Bieszczadnik Awatar DUCHPRZESZŁOŚCI
    Na forum od
    10.2006
    Rodem z
    z brzozowego gaju na Podlasiu, obecnie piaski mazowieckie

Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    Krysiu! Dlaczego wklikałaś że ma jechać w "swoje Bieszczady"? Bo mi się wydaje, że One są Twoje, moje i Jego. Czyli NASZE BIESZCZADY. Każdy je widzi inaczej i niech tak zostanie.
    Pozdrawiam
    DUCHPRZESZŁOŚCI

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)