brak zakapiorskich jaj
Czy jest możliwość stworzenia rankingu zakapiorów? Tak aby wyłonić tego najbrudniejszego, najbardziej pijanego, z największą brodą, najbardziej śmierdzącego, któremu poświęcono najwięcej kartek w literaturze rynsztoku. Bo ja już nie wiem którzy są łajzami, którzy złodziejami, którzy przyrodnikami, a którzy zakapiorami i jak ich odróżnić od zwykłych obiboków.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
A po jaką cholerę wsadzać kij w mrowisko...i komu na tym zależy, żeby Znów ICH opluć ,wyłonić tego najbrudniejszego itd? poroniony pomysł! Wszak ogromna większość już na połoninach niebieskich,po co wywlekać ICH brudy...z zaświatów?Zrób sobie ranking np rowerów górskich kolego a zakapiorów zostaw w spokoju!
![]()
Tak być nie może,bo tak być musi...
ot ironia
"Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.
Spójrzmy za siebie. Czy wszystko było takie "białe"? Czy nikt o nas nic złego nie powie ?
Niech spoczywają w spokoju (to tylko ludzie), Ich trzeba zrozumieć.
skąd w takim wątku wkradają się takie długie wywody filozoficzne.......przykręcanie sruby, co to q... jest?
a rankingi? to chyba chodziło o jakąś przenośnie....zakapiorów prawie nie ma i jagodziankę na kościach na niebieskich połoninach popijają w spokoju, może stąd połoniny są niebieskie?
Witam
Byłem w tym roku w Cisnej i zauważyłem ,że na Kapliczce Pamięci brakuje wielu tabliczek.
Czy to zwykły wandalizm ?
Czy może jakaś ideologia?
100_0544.jpg100_0543.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)