Strona 87 z 104 PierwszyPierwszy ... 37 77 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 97 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 861 do 870 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Bieszczadnik Awatar creamcheese
    Na forum od
    02.2012
    Rodem z
    Lublin

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez arturos25 Zobacz posta
    Z "syfilizacją" to raczej do Indianina, ale twój komentarz wskazuje, że nie zrozumiałeś jego wypowiedzi.
    I właśnie moje pytania były skierowane do Indianina !
    Skoro odsyłasz mnie do niego, to niech już on zawyrokuje czy zrozumiałem jego wypowiedź czy nie.(gdybym zrozumiał do końca to nie zadawałbym pytań)
    W Twoim poście podoba mi się fragment
    Przez "łatwą" przyjemność rozumiałem przyjemność...poza przełamaniem początkowych oporów moralnych
    (raczej byłoby zręczniej napisać ...po przełamaniu początkowych oporów moralnych, i tak to zrozumiałem. Taka definicja już mi coś daje)

Wojtku z Zielonki!! Uśmiecham się!!
    Pozdrawiam

Bieszczadnik Awatar Biały 13
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Wawa

Cytat Zamieszczone przez yamat Zobacz posta
    Biały..wierzysz, że zobaczysz cokolwiek? Zobaczyłeś coś od samotnego włoczykija? a może arturos25? a teraz Indianina? Oprócz fotek niby szałasów, zwiarzątek rożnego autoramentu.....wierzysz Biały?
    Syfilizacja w moim przypadku osiągnęła punkt krytyczny i odbieram już tylko piktogramy. Czy wierzę czy nie ... wole zdjecia niby szałasów, lasu ścieżek niż te elaboraty, wielokrotnie złożone etc. które produkowane są na potrzeby kolejnej produkcji, kolejnych elaboratów.

Ale już tak jestem wkręcony że czekam na jakikolwiek dowód że poszli w świat, przedstawili fotorelacje itp. ... Może to jest jak z totolotkiem, chodzę kupuję te losy a wygranej jak nie było tak nie ma ... ?
    Postawcie na harcerstwo, postawcie na Szczep im. "Zośki"!
    przekaż swój 1% http://60i148.org/

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Marek, Co Nie Robi Nic, Fudżis, Mietek Nożownik, Jasiek Raper, Siwy Staszek, Andrzej Motyl, Baflo to też chyba zakapiorzy tylko jakaś III liga... też o nich czasami piszą to jednak... na Zjazdy I ligi nie są zapraszani i nikt raczej nie chce się z nimi focić! Na pewno się napiją z każdym, chociaż pod jednym warunkiem... na jego koszt!
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

hehe to pojechałeś z ekipą z Cisnej To zwykli pijaczki bez ideologii o których pisze Rafał Dominik, ponieważ opisuje on codzienne życie w Cisnej. Większość z nich to miejscowi od urodzenia a zakapiorzy mają być raczej przyjezdni, ponieważ ściągnęły ich tutaj przeciwności losu. Smutne, że Fudżis też wplasował się w tej wyliczance, młody chłopak, młodszy ode mnie ale tak to jest.
    "Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.

Debiutant Roku 2015 Awatar tolek banan
    Na forum od
    07.2012
    Rodem z
    POZNAŃ

Latem spotkałem też "Zakapiora" przy barze koło kościoła w Wetlinie (brodaty starszy gość) Zagadał nas wiadomo w jakim celu , z rozmowy wyszło ,że jest "ziomalem " z Puszczykowa koło Poznania.
    Czy mówił prawdę nie wiem. Na drugi dzień widziałem go w UG. Zapomniałem imienia.
    Ktoś z Was go kojarzy?

Debiutant Roku 2015 Awatar tolek banan
    Na forum od
    07.2012
    Rodem z
    POZNAŃ

Cisna 2011 103_1404.jpg

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Jimi, nie znam Ciebie, ale qrcze lubię , tak jakoś :)I odpowiadam, myślę, hmmmmm... że mają swoją (każdy oddzielnie swoją i trochę odmienną) ideologię i filozofię też, taką na miarę III ligi (moja klasyfikacja!) ale jednak mają. Rafał Dominik to doskonale widzi i przekazuje. Ale niezaprzeczalny fakt... nie równają się do tych z I ligi (czytaj Ekstraklasy). Nie rzeźbią, nie piszą, nie focą, nie sprzedają swojej filozofii publikatorom a i zapewne im wisi i powiewa czy okraszą ich nzawą "zakapior". Ale!... ale!... uwaga!!!... oni są jeszcze nie odkryci przez publikatory (pomijam stronę www RD). Ekstraklasa się już przejada i tylko czekać, a historia (ta artystyczna w pełnym słowa znaczeniu) zna przypadki wydobycia na światło dzienne "artystów" i nagle może okazać się, że to III liga jest tą pierwszą. Wtedy będzie płacz znawców zakapioryzmu czemu wcześniej nie IM robili zdjęć, nie nagrywali video filmów, nie zbierali po nich pamiatek (czytaj odkupywali!). Chociaż kto wie... a może już ktoś to robi? Może już jest znawca... czeka tylko na koniunkturę.
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez Recon1 Zobacz posta
    Marek, Co Nie Robi Nic, Fudżis, Mietek Nożownik, Jasiek Raper, Siwy Staszek, Andrzej Motyl, Baflo to też chyba zakapiorzy tylko jakaś III liga... też o nich czasami piszą to jednak... na Zjazdy I ligi nie są zapraszani i nikt raczej nie chce się z nimi focić! Na pewno się napiją z każdym, chociaż pod jednym warunkiem... na jego koszt!
    Czy o tych chodzi ...."focić" się lubieli ..za drobną zapłatą
    http://forum.bieszczady.info.pl/atta...3&d=1263996097
    http://forum.bieszczady.info.pl/show...to-idol/page37 ostatnia pozycja na tej stronie
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Forumowicz Roku 2015
    Debiutant Roku 2013
    Awatar Jimi
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Rzesza

Tolek, z lewej Zygmunt Kalenty, z prawej Czipis. Zygmynt od dawien dawna mieszka w Bieszczadach (to stary milicjant) ale być może przyjechał skądś z Polski. Recon, średnio przekonuje mnie jednak ta 3 liga (zapomniałeś wspomnieć Hiszpana, Kaktusa, Adasia Chodorowskiego, Jacka i Staszka harmonijkarza). Ja jestem znawcą ;P Gdy chodzę po Cisnej to nigdy nie dadzą mi spokoju, zawsze muszę na któregoś się natknąć i wtem szybko idzie po wsi fama, że Ania jest w okolicy ;p Swoją drogą to zaciekawił mnie jedynie Kaktus -rzeźbi i pisze piękne wiersze, których nikt nie czyta. Kiedy byłam zainteresowana jego wierszami to tak się ucieszył i miałam wrażenie, że od dawien dawna nikomu ich nie pokazywał. Wtedy w Siekierezadzie przepisał mi jeden, który mam do dziś. To było 2 lata temu.
    "Wędrujemy zarośniętą dzikim zielskiem drogą..." W.P.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

A kto decyduje ktora liga jest I a ktora III? i jakie sa kryteria?
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)