Cytat Zamieszczone przez Samotny Włóczykij Zobacz posta
I łaskawie nie wypowiadaj się za władze leśne. Zrobią, co same uznają za słuszne; żaden Władzio nie ma możliwości rozkazania im, na co mają pozwolić, a na co - nie.
Przecież pracownicy Lasów Państwowych to trybiki wielkiej machiny działającej w komercyjnym systemie. Masz zamiar negocjować z kimś takim? Ty, jedyny wolny i inteligentny człowiek?

Mało mnie obchodzi zdanie na mój temat takich ludzi, jak Ty.
Więc po co założyłeś kilka podobnych wątków?

Mam nadzieję, że już nie wejdziesz więcej do wątku założonego przez takiego wstrętnego napinacza, więc mam dla Ciebie pożegnalne życzenie: nie udław się swoją nienawiścią.
Czyżbyś czuł się zdemaskowany? Oczekiwałeś tylko wpisów w stylu "popieramy Cie Włóczykiju, jesteśmy z Tobą, gdzie i za ile można kupić Twoją książkę?". Zauważ Włóczyfarmazonie, że jedyna osoba, w której wypowiedziach pojawia się agresja to Ty. Każdy inny traktuje Twój Bełkot jako rozrywkę. A Twoja odpowiedź na każdy post to atak na "Tych", którzy po 1989r nakazali nam wszystkim (oprócz Ciebie) żyć w świecie komercji. Bełkoczesz jak byś był ciągle pod wpływem komercyjnych dopalaczy ale wniosłeś przynajmniej trochę humoru do forumowych dyskusji.