Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Widok wątkowy

Forumowicz Roku 2016
    Kronikarz Roku 2016
    Forumowicz Roku 2014
    Forumowicz Roku 2013
    Ekspert Roku 2012
    Awatar Wojtek Pysz
    Na forum od
    02.2008
    Rodem z
    Jarosław

Domyślnie Odp: zmierzyć się z samym sobą

Cytat Zamieszczone przez traperski człek Zobacz posta
    .... Przeglądając wątki dostrzegłem ,ze pisały tu moje pokrewne dusze ....
    Osoby, które wymieniłeś, to nie są typowi uczestnicy tego forum. Większość aktywnych uczestników udało mi się spotkać gdzieś w górach, czasem spodziewanie, czasem niespodziewanie. Jeśli ja ich nie spotkałem, to spotkali ich moi bliscy znajomi. W najgorszym przypadku widziałem jakieś ich zdjęcia lub czytałem opowiadania. Wymienieni panowie, albo jeden pod kilkoma pseudonimami, to postacie trudne do szybkiego rozszyfrowania. Marzyciele? Zgrywusy? Prowokatorzy? Opisywali 0 swoich dziwnych planach, ale nie spotkaliśmy się z potwierdzeniem, że kiedykolwiek zostały zrealizowane.

Komentarze nieskoordynowane do Twoich planów (w skrócie):

• Dzikie Bieszczady – skończyły się najpóźniej 40 lat temu, a dzikich prerii jakoś tu nie było.
    • Puszcza Karpacka – w tym rejonie jest obecnie pod zarządem Dyrekcji Bieszczadzkiego Parku Narodowego (i nie wiem, czy to źle, czy dobrze).
    • Przewodniki Pascala może są dobre dla wędrujących po restauracjach, w ostateczności zwiedzających ważniejsze zabytki.
    • Zanim zaczniesz klecić szałas, kopać ziemiankę albo budować pustelnię, nawiąż kontakt z najbliższymi mieszkańcami, leśnikami, myśliwymi. Dużo to trzeba, żeby Cię co zeżarło, przysypało albo zastrzeliło;-)

Cytat Zamieszczone przez traperski człek Zobacz posta
    .... jaki obszar to Bieszczad[y]? ....
    Rzeczywiście, warto wiedzieć, gdzie się jedzie kopać ziemiankę. Tutaj coś poczytasz: Przewodnik prawdziwego turysty - Rewasz, a tutaj zobaczysz: Mapa - Bieszczady - Compass. Nie przejmuj się tym, że to przewodnik dla turysty. Czytaj sobie po cichu, potem schowasz gdzieś w kącie szałasu, żeby plamy nie było, że pustelnik takie książki czyta;-)
    Ostatnio edytowane przez Wojtek Pysz ; 07-02-2017 o 18:02 Powód: liter.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)