Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Widok wątkowy

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez Biały 13 Zobacz posta
    Czy ty czytasz posty ? Kilka kartek temu napisałem ci że różnica między zorganizowanym obozem harcerskim a samotnym człowieczkiem w lesie śpiącym w szałasie jest ogromna - jak Kanion colorado ... !!!
    Więc nie popełniaj tego samego błędu kolejny raz i nie porównuj tych dwóch rzeczy.
    Różnica jest taka, że banda dzieciaków może zrobić w lesie dużo większe szkody, niż jeden dorosły człowiek. Zresztą także w innych wypadkach przekonałem się, że leśnicy tolerują biwakujących, jeśli przestrzegają oni zasad bezpieczeństwa ppoż.
    PS: Nie wiem czy organizowałeś jakiś obóz, ale przypominam ci że teren na którym odbywa sie obóz jest
    1) wydzierżawiony
    2) leśnicy wyznaczają miejsce obozu harcerskiego, a nie na odwrót !
    Tzn. obóz harcerski wyznacza miejsce leśników???
    Mówiliśmy o zasadach wynikających z zagrożenia terenu. Leśnicy mieli mi nie dawać zezwolenia, a nie - kazać płacić. Różnica jest taka, jak 2 kaniony Colorado. I kto powiedział, że mam zamiar budować szałas tam, gdzie mam ochotę? To leśnicy są gospodarzami terenu - ja mogę najwyżej zgłaszać propozycję.
    Cytat Zamieszczone przez Krysia Zobacz posta
    Ja w przemianę psychiczną naszego bohatera nie wątpiłam ani sekundy i dalej nie wątpię.
    Panowie Moderatorzy, miało podobno nie być wycieczek osobistych? Nie chciałbym być zmuszony do równie złośliwych odpowiedzi. Sądzisz, że dyskusja jest bezsensowna, uważasz, że to wstyd lub strata czasu - nikt Cię do zamieszczania postów nie zmusza. Jest tyle innych wątków.
    Cytat Zamieszczone przez jank Zobacz posta
    SW, nie jedź.
    Nie zrobię Ci tej przyjemności.
    Ostatnio edytowane przez Samotny Włóczykij ; 20-06-2011 o 16:57

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)