Asia: "Możliwe, że mój komentarz nie wnosi niczego. Możliwe, że wnosi tyle samo, co informacja o tym, że delux ma zdjęcie z Gierem."
-chyba nie do końca. że ma zdjęcie, jak lubi robić to niech robi, czymś się podzielił.
Asia: "Wyraziłam swoje zdanie i je podtrzymuję."
-takie to zdanie było nie do końca sprecyzowane, więcej szumu niż treści.
Asia: "Dla Ciebie to jest ciekawe, dla mnie włóczenie nazwiskami konkretnych ludzi po różnych forach nie jest ciekawe, jest - moim zdaniem - nie w porządku. I tyle."
-są to osoby występujące publicznie pod tą marką na zet, więc jeżeli mówimy o tajemniczym zjawisku na zet to czemu nie posługiwać się nazwiskami, bo bez nich nie bardzo wyobrażam sobie dyskusji, szczególnie że Ryśki są przez turystów uważani jako ikona stylu.
Asia: "często ci sami ludzie, którzy wykpiwają zakapioryzm równocześnie z całym nabożeństwem biorą udział w tym...zjawisku."
-grajmy w otwarte karty -pijesz do mnie :-) trochę mnie to zaskoczyło, bo nie wiem co masz na myśli. możemy oczywiście na tym forum pokazywać sobie zdjęcia z połonin itd ale bez dyskusji nie byłoby to już forum, dlatego teraz zastanowiłam się nad tym wątkiem bo według mnie jest poniekąd ciekawy. najłatwiej napisać w stylu "dyskusja nie ma sensu i takie jest moje zdanie" -to lepiej nic nie piszmy, po co nam w ogóle forum. pozdrawiam serdecznie:)

Odpowiedz z cytatem