Pokaż wyniki od 1 do 10 z 1033

Wątek: Zostać zakapiorem

Mieszany widok

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Domyślnie Odp: Zostać zakapiorem

Cytat Zamieszczone przez diabel-1410 Zobacz posta
    Widzę że zaczynają się bardzo osobiste wycieczki między userami.Zaczyna to przypominać wpisy na onecie itp.Proponuję zamknąć wątek jako wyczerpany i bezsensowny.Niezależnie od tego jak rzeczowe argumenty przedstawiają zwolennicy i przeciwnicy zakapiorów każdy z nas pozostanie przy swoim zdaniu,a dopuszczanie ww.wycieczek osobistych jest zdecydowanie poniżej poziomu tego forum
    Zasadniczo to się zgadzam z Tobą, ale gdyby tak się stało to wybuchłaby kolejna fala protestów.
    Już widzę te tłumy przed sejmem z hasłami:
    że łamie się ich prawo do wolności wypowiedzi!!!, a nawet (o zgrozo!) dochodzi do cenzurowania wypowiedzi (a wiecie , że ocenzurowano mój wpis?)
    Może więc lepiej niech tak zostanie jak jest , znaczy się jedni będą się realizować w tworzeniu pseudo-dyskusji a inni wcale nie muszą tego czytać.
    p.s poszedłem trochę ot, ale tylko po to aby ratować wątek.

Bieszczadnik Awatar delux
    Na forum od
    02.2012
    Rodem z
    piekła,cieleśnie lubuskie, sercem Teleśnica i Terka .

Pisząc o surwiwalowcach w krótkich spodenkach,nie miałem na mysli harcerzy,bo to całkiem inna półka...a Arturos25 uderzył już niepotrzebnie w tym wątku, w patryiotyczną nutę,przecież ja nie podważam Ich zasług w walce o niepodległosć bo te są niezaprzeczalne itd....
    Tak być nie może,bo tak być musi...

Botak Roku 2016 Awatar asia999
    Na forum od
    11.2008
    Rodem z
    jakieś 73 cm od Tarnicy ... w skali 1:1.000.000

A ja się nie zgadzam. Niby na podstawie jakiego punktu regulaminu ma ten wątek być zamknięty? Bo się komuś nie podoba, że jeden z forumowiczów przedstawia tu swoje teorie "zakapiorskie"? A w jakim konkretnie zakresie jest to niezgodne z regulaminem? Jeśli ktoś personalnie łamie regulamin to chyba dostaje punkty karne czy co tam jest przewidziane. Dlaczego kara ma spotkać wątek? Czy jest to wątek wyczerpany i bezsensowny? Jeśli wyczerpany to dlaczego ciągle jest "na topie" i widzę tu wpisy nie tylko jednego forumowicza? Jeśli bezsensowny to proponuję go nie czytać tym, którzy sensu nie widzą a pozostawić ten wątek dla tych, którym jest on potrzebny do wyteoretyzowania swoich idei. Dla mnie może być to nawet monolog. Jak nie chcę to nie czytam i już.
    Podpisuję się więc pod tym co napisał Don Enrico:
    Może więc lepiej niech tak zostanie jak jest , znaczy się jedni będą się realizować w tworzeniu pseudo-dyskusji a inni wcale nie muszą tego czytać.

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Ja też nie widzę powodu, żeby cokolwiek zamykać. Wątek nie lepszy i nie gorszy od setek innych, działających w najlepsze. A jak się wzmogą personalne wycieczki, to będą kary, ale też spersonalizowane, zgodne z regulaminem.

Bieszczadnik Awatar Biały 13
    Na forum od
    02.2010
    Rodem z
    Wawa

Dołączam się do przedmówców ... jak totalnie nie mam co robić i strasznie mi się nudzi ... to czytam sobie te bzdury z uśmiechem na twarzy .... a szczególnie jak widzę szałas który lepiej zrobiliby harcerze z mojego środowiska, które nie wywodzi się z KIHA -mowskiego.

A tej osobie która kryje się pod wieloma użytkownikami życzę powodzenia, i proszę o więcej fotek i relacji z "zakapiorskiego szlaku" :) ... Więcej wypraw ...
    Postawcie na harcerstwo, postawcie na Szczep im. "Zośki"!
    przekaż swój 1% http://60i148.org/

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)