Cytat Zamieszczone przez trzykropkiinicwiecej Zobacz posta
po drodze mijając księżyc i inne świecące obiekty na naszej orbicie...
hallo,

ten piątek przed końcem świata;
dziękuję za możliwość zwitaminizowania codzienności-dawka starczy na długo

żałuję,
że nie mogłem przywitać końca świata (sobota godz 18 00) w tak doborowym towarzystwie...znów się okazało ,że nadchodzący koniec cywilizacji to elitarna impreza - nie wszyscy są na nią wpuszczeni,tym którzy się dostali serdecznie gratuluję i proszę o info na privata ,jakim sposobem ?...

Trzykropku-Twoja relacja mnie tak sponiewierała ,że dziś , przed wejściem do samochodu dmuchnąłem w malignie w alkoholotermometr coby mieć pewność...ja, wręcz domagam się nowej kategorii Powsimordy dla Ciebie , w całej Twej wrażenioprozie słyszę frazę...frazę niekoniecznie dwutaktową ale ze wspaniałymi motywami ...kategoria MUZYK ROKU 2011 dla trzykropkainicwięcej !!!!;

Browarze-wybacz mi moją śmiałość i poruszenie tematu ŻUREK ( nie,nie o filmie była dywagacja...chyba,że ),zrzucam moje pyszne zachowanie na opary mgły po południowej burzy i gradobicie ,które nieopatrznie wystukało resztki szarych komórek (zimowa czapka nie pomogła ),ale ...,pozwolisz ,do tematu wrócimy( moja uma nawarzy żuru i w krauzie dowiozę );

Zbyszku-w Twoim towarzystwie enoturystyka po bieszczadzku wygląda zachęcająco i wchodzę w nią bez ceregieli...tequilla plus świetne gruzińskie wino ...mniam (nie zdążyłem się zrewanżować ,ale mam nadzieję ,że dasz mi ku temu szansę );

mAAtyldo-gratuluję licytacji i jeszcze raz ze sto lat ,taka filigranowa dziewczyna ,a taki potencjał...

i wogóle przemiły wieczór,miło było Was Wszystkich Poznać
zaraz,zaraz, co to ja chciałem jeszcze napisać...

aha...,górą 70 ( Ostatni Mohikaninie -howgh )
pozdrawiam

Pastorze-zdrowia