Cytat Zamieszczone przez Olo Zobacz posta
Witam.Widzę że masz dziwne pojęcie uczciwości.Od 3- ch lat szukam informaqcjii o Tworylnym, Tworylczyku.Nigdzie nie trafiłem na informację, że posiadasz takie informacje, że dysponujesz publikacją P.Kusala" Zapomniane Bieszczady " w której jest masa zdjęć Bieszczad z przed wojny. Jeśli jesteś taki uczciwy , to dlaczego nie poinformowałeś na forum, że istnieje coś takiego.
Ja nie napisałem, że to są moje zdjęcia, tylko,że umieszczam je i żeby zainteresowani mogli obejrzeć. Warto się zastanowić nad sobą najpierw , a póżniej wytykać komuś nieuczciwiść.
Twoja odpowiedź pasuje do przysłowia "Zawinił kowal powiesili cygana". Piszesz, że od trzech lat poszukujesz informacji o Tworylnym - mogę to skonkludować, że marnie szukasz. Moją winą jest, że nie podzieliłem się informacją, że stałem się posiadaczem ksiązki którą można kupić w oficjalnym obiegu (nie jst to książka na indeksie jest powszechnie dostępna i doczekała się kilku wznowień a i na forum o niej pisano). Co wspólnego ma uczciwość z dzieleniem się wiadomościami o posiadanym księgozbiorze? Powiem szczerze nie bardzo rozumię. Jeżeli zamieszczasz zdjęcia nie podając żródła ich pochodzenia to wybacz ale samo przez się nasuwa się przypuszczenie, że Jesteś właścicielem tych zdjęć lub Jesteś ich autorem. Ja tylko wskazałem źródło w którym takie same zdjęcia zostały zamieszczone. W tym momencie rodzi się pytanie to skąd Ty wszedłeś w posiadanie tych zdjęć?