O tej Piwniczce non stop słyszę same dobre słowa. Skusiłam się, byłam tam na koncercie, mają bardzo dobre naleśniki z owocami i śmietanką. To miejsce ma swój niepowtarzalny klimat, nie zdziwię się, gdyby została zaliczona do najlepszych restauracji w Bieszczadach. W naszym rankingu była w czołówce. Ustrzyki Dolne wg przewodników to kulinarne el dorado. Kilka miejsc jest godnych polecenia. Od dziecka uwielbiam jeść pizzę w Orliku, to miejsce spotkań przewodników. Bardzo dużo dobrego słyszałam o Młynie - skansen młynarstwa, mnie nie kupili, ale bardzo wiele osób chwali tamtejsze jedzenie. Bieszczadzka i Niedźwiadek też są dobre, ale to już inna liga. Niegdyś dobrze karmili w barze Ewa obok muzeum, zmienili kucharkę, jedzenie tylko przeciętne. Fajnie karmią w takim barze w budynku Nadleśnictwa, nie pamiętam nazwy. Na rynku, czyli bazarze jest sklep Jadczyszyna, a w nim rewelacyjne proziaki i chleb z suszonymi owocami. Chlebek polecam wszystkim włóczącym się po górach, zajmuje niewiele miejsca, jest pyszny i sycący, jem go bez dodatków.

Odpowiedz z cytatem