Dopiero we wrześniu kończę 16 lat. W związku z tym nie mogę sobie pozwolić na dłuższy niż tygodniowy wyjazd co i tak jest ze strony moich rodziców niesamowitym przyzwoleniem w moją stronę. Jako że rodzice mi ufają, wiedzą że będziemy jechać we dwóch, ja przedstawię im plan wyjazdu i będę na bieżąco relacjonował gdzie jestem, czy wszystko w porządku itd. Nie będę prosił o jeszcze jeden dzień, dzięki któremu mógłbym dojechać w Bieszczady bez korzystania z pociągu, a przejazd z Zamościa do Rzeszowa zaoszczędzi jeden dzień. Więc albo tak, albo musiałbym poszukać sobie innej trasy niż Bieszczady
Na szczęście z wiekiem możliwości będą się zwiększały. Kocham Turystykę rowerową, i kocham góry (pieszo czy rowerem) dlatego połączenie tego daje mi zawsze pełnię szczęścia.
Wracając do szlaku; Jeśli miałbym zmienić miejsce noclegowe na takie, abym miał blisko szlaku i nie musiał drałować na piechotę po asfalcie długiego odcinka, którą miejscowość/wioskę wybrać? Noclegu będę szukał u jakiegoś gospodarza który pozwoli rozbić namiot u siebie na podwórku.

Odpowiedz z cytatem

Zakładki