Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Jeden dzień w Bieszczadach.

Mieszany widok

King144000
    Guest

Domyślnie Odp: Jeden dzień w Bieszczadach.

Dzięki za odpowiedzi ; )
    Generalnie w żadnym wypadku nie pozwoliłbym sobie na dojechanie z Rzeszowa do Sanoka główną drogą. Przez Dynów byłoby najrozsądniej. Raz miałem okazję jechać 6 km drogą krajową. Dobrze że było szerokie asfaltowe pobocze bo inaczej bym na nią nie wjechał. Jechałem wtedy w Góry Świętokrzyskie według starej mapy, patrzę a tu drogę krajową w poprzek mojej trasy walnęli. Nigdy więcej

prowydnyk chaszczowy Awatar Browar
    Na forum od
    01.2006
    Rodem z
    Kraków

@King144000
    A dlaczego chcesz uciec z Hrubieszowa na zachód,zamiast pojechać przez Roztocze Południowe na Przemyśl i dalej przez Turnicę na Ustrzyki??
    Pozdrav

King144000
    Guest

Cytat Zamieszczone przez Browar Zobacz posta
    @King144000
    A dlaczego chcesz uciec z Hrubieszowa na zachód,zamiast pojechać przez Roztocze Południowe na Przemyśl i dalej przez Turnicę na Ustrzyki??
    Dopiero we wrześniu kończę 16 lat. W związku z tym nie mogę sobie pozwolić na dłuższy niż tygodniowy wyjazd co i tak jest ze strony moich rodziców niesamowitym przyzwoleniem w moją stronę. Jako że rodzice mi ufają, wiedzą że będziemy jechać we dwóch, ja przedstawię im plan wyjazdu i będę na bieżąco relacjonował gdzie jestem, czy wszystko w porządku itd. Nie będę prosił o jeszcze jeden dzień, dzięki któremu mógłbym dojechać w Bieszczady bez korzystania z pociągu, a przejazd z Zamościa do Rzeszowa zaoszczędzi jeden dzień. Więc albo tak, albo musiałbym poszukać sobie innej trasy niż Bieszczady
    Na szczęście z wiekiem możliwości będą się zwiększały. Kocham Turystykę rowerową, i kocham góry (pieszo czy rowerem) dlatego połączenie tego daje mi zawsze pełnię szczęścia.

Wracając do szlaku; Jeśli miałbym zmienić miejsce noclegowe na takie, abym miał blisko szlaku i nie musiał drałować na piechotę po asfalcie długiego odcinka, którą miejscowość/wioskę wybrać? Noclegu będę szukał u jakiegoś gospodarza który pozwoli rozbić namiot u siebie na podwórku.
    Ostatnio edytowane przez King144000 ; 04-07-2011 o 17:45 Powód: Dopisek.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)