Udało się komuś znaleźć czytelną mapę tej trasy? Ja dotarłem jedynie do mapek w bardzo niskich rozdzielczościach Zgaduję trochę bo niewiele udało mi się wyczytać, ale trasa ma w całości prowadzić albo istniejącymi drogami asfaltowymi (Zawóz -> Terka -> Dołżyca -> Cisna -> Roztoki Grn. -> granica PL-SK) albo równolegle do nich. O ile w terenie płaskim taką "równoległą" trasę jestem sobie w stanie wyobrazić, o tyle np. na trasie Terka -> Dołżyca nie bardzo widzę gdzie by to mogło być, bo często z jednej strony drogi zbocze a z drugiej potok. Czy ta trasa to nie będzie takie GreenVelo, w większości polegające na postawieniu słupków z oznaczeniem trasy i wiat co kawałek (mniejszy lub większy)?

Jedynie w okolicach Cisnej udało mi się znaleźć jakąś trasę zupełnie nową, po lesie, ale raczej nie dla turystów a dla jeżdżących "terenowo" (nie wiem jak się to nazywa: ostre i wyprofilowane łuki, przeszkody w postaci sztucznych fal na ścieżce i takie tam, gdyby to było z górki to nazwałbym to "downhill", ale jest i pod górkę).

No i z podlinkowanej mapki jakoś nie widać aby trasa miała prowadzić do Baligrodu.