Strona 13 z 13 PierwszyPierwszy ... 3 6 7 8 9 10 11 12 13
Pokaż wyniki od 121 do 130 z 130

Wątek: Pola namiotowe w Bieszczadach

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Pola namiotowe w Bieszczadach

Cześć
    O i nikt ci nie odpisał , pewnie dlatego ,że jakbyś tak przeczytał cały temat, to pola w miejscowościach przez Ciebie wymienianych były już polecane i to w co trzecim poście :)
    Pytanie o pole którego nikt nie wymieniał , a które nie wiem czy istnieje, to mam ja
    Czy jest jakieś pole namiotowe w Chmielu?
    Niby na mapie są dwa , ale po przeszukaniu całego netu i to przez przypadek trafiłem na relację z wycieczki rowerowej sprzed 2 lat, gdzie jest wzmianka o poszukiwaniach pola namiotowego w Chmielu, a w końcu rozbiciu namiotu w jakimś gospodarstwie agroturystycznym o adresie chmiel 29 , które to gospodarstwo nie jest żadnym z tych pól zaznaczonych na mapie.
    Czy tych pól z mapy już nie ma , czy rowerzyści byli rozkojarzeni ?

Swoją drogą to gdzie jak gdzie, ale na forum bieszczadzkim, temat pól namiotowych powinien być przyklejony , te około 20 istniejących pól powinno być wymienionych w pierwszym poście
    z coroczną aktualizacją w odzewie na zmiany zgłoszone przez forumowiczów

Fotografik Roku 2010
    Fotografik Roku 2009
    Fotografik Roku 2008

Awatar bartolomeo
    Na forum od
    07.2005

Cytat Zamieszczone przez edutm Zobacz posta
    Swoją drogą to gdzie jak gdzie, ale na forum bieszczadzkim, temat pól namiotowych powinien być przyklejony , te około 20 istniejących pól powinno być wymienionych w pierwszym poście
    z coroczną aktualizacją w odzewie na zmiany zgłoszone przez forumowiczów
    Czy możesz się zając stworzeniem i aktualizacją takiej listy?

I już miałem napisać z zadowoleniem wielkie TAK ,ale postanowiłem przeczytać najpierw odpowiedzi na inne proste ( tak myślałem ,że proste) zadane przeze mnie pytanie w innym temacie.
    I się speszyłem
    Nie piszę już nic i więcej o nic nie zapytam.
    Nie czuję się za dobrze w towarzystwie tak niemiłych i przemądrzałych osób.
    Zauważyłem że najwięcej odpowiedzi jest na powtarzające się pytania ,na które to pytania jest tysiące odpowiedzi w necie , a pytania ,na które net odpowiedzi jeszcze nie doświadczył nadal pozostają bez odpowiedzi ,hmm. zastanawiam się czy nie dlatego tak chętnie udziela się na te pospolite pytania tyle pospolitych odpowiedzi , że są one w necie ?
    a na pytania na które odpowiedzi w necie nikt nie odpowiedział nadal pozostają bez odpowiedzi !
    Nie chce generalizować , ale niektórzy z odpowiadających to pewnie nawet ...e nie głupie wnioski .
    Życzę miłego, bez nerwowego odpowiadanie na tysiące powtarzających się pytań ,a pytania dziewicze niech dalej takimi pozostaną . CZUWAJ

Bieszczadnik
    Forumowicz Roku 2008
    Awatar Derty
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    z lasu

hehe...fajny wpis...ten ostatni:D:D:D Ale ja ufam, że mi odpowie ktoś;> Otóż czy pole namiotowe w Terce jest obecnie czynne i czy mogę się tam zadekować w czerwcu? Ma ktoś może namiar na nie? Myślę o polu koło mostu nad Solinką.
    Pozdrawiam,
    Derty
    PS.: obciążenia genetyczne skazały mnie na użycie wielgachnego namiotu na spanie, a więc czerwiec pod gwiazdami
    Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)

właśnie, wziąłby człowiek amunicję
    eksportową śliwowicję
    drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
    "przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)

Forumowicz Roku 2018
    Kronikarz Roku 2018
    Forumowicz Roku 2017
    Kronikarz Roku 2014
    Ekspert Roku 2013
    Korespondent Roku 2008
    Awatar sir Bazyl
    Na forum od
    09.2005
    Rodem z
    Resmiasto

Cytat Zamieszczone przez Derty Zobacz posta
    Otóż czy pole namiotowe w Terce jest obecnie czynne i czy mogę się tam zadekować w czerwcu? Ma ktoś może namiar na nie? Myślę o polu koło mostu nad Solinką.
    Pozdrawiam,
    Derty
    PS.: obciążenia genetyczne skazały mnie na użycie wielgachnego namiotu na spanie, a więc czerwiec pod gwiazdami
    Hej! Czy obecnie czynne to ciężko stwierdzić W zeszłym sezonie teren był koszony więc chyba funkcjonowało (namiotów nie widziałem albo nie pamiętam, ale kilka lat temu spałem na innym, przed Kołonicami i też nie było żadnych namiotów). Jak nie będzie wykoszone to sobie udepczesz i też będzie gitara!
    PS
    Ja piszę o tym po prawej stronie jadąc w kierunku Polanek z Terki, o tym koło mostu nic nie wiem.
    Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 26-01-2018 o 22:54
    "Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski

Forumowicz Roku 2012
    Forumowicz Roku 2011
    Forumowicz Roku 2010
    Awatar don Enrico
    Na forum od
    05.2009
    Rodem z
    Rzeszów

Przypomnę, że już były prowadzone takie poszukiwania tutaj

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów