Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1 2 3 4 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 130

Wątek: Pola namiotowe w Bieszczadach

Mieszany widok

Awatar przem1972
    Na forum od
    02.2009
    Rodem z
    Zagłębie Dąbrowskie

Domyślnie Odp: Pola namiotowe z parkingami

Dzięki za odpowiedzi,jest jeszcze trochę czasu więc myślę że coś się wykrystalizuje.Jak komuś jeszcze się coś przypomni to też będzie ok.Pozdrawiam.

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Domyślnie Odp: Pola namiotowe z parkingami

Polecam Berehy Górne oraz Bereżki.
    http://www.bdpn.pl/index.php?option=...d=19&Itemid=54
    Pozdrawiam
    Przemek

Bieszczadnik Awatar deszcz1
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Łódź

Domyślnie Odp: Najlepsze pole namiotowe

Tak tytułem informacji; działa już pole namiotowe w Żubraczem.
    Zwie się ono " Stacja Bieszczady" - google pomoże znaleźć. A ja osobiście uważam, że warto. Klimatycznie bywa.
    Pozdrawiam
    Слава Польщi та Українi!

tomasz8
    Guest

Thumbs up Pola namiotowe w Bieszczadach

szukam miejsca w Bieszczadach do rozbicia sporego namiotu, 3 x 5 m., cztery osoby, niezbyt daleko od szlaków, ,może być prywatnie przy domu, lub kemping - pole . początek sierpnia, możliwość korzystania z czystego prysznica i WC, z góry dziękuję za info.

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Domyślnie Odp: nocleg namiot

Wetlina, przy PTTK jest pole namiotowe i dostęp do prysznica i WC i do ABC blisko i na szlaki też blisko i dobrą pomidorową mają też.. :)

Domyślnie Odp: Pola namiotowe w Bieszczadach

na mapie mam zaznaczonych kilka pól namiotowych w okolicy: Teleśnica Oszwarowa, Chrewt, Terka - orientuje się ktoś które z tych pól funkcjonuje (albo funkcjonowało w tamtym roku) a nawet byłaby szansa by było otwarte na majówkę? jeśli nie to pozostaje metoda "na dzika" ale chciałam się mniej więcej zorientować w temacie - byłabym bardzo wdzięczna za informacje :)
    Ostatnio edytowane przez Corka_Browara ; 26-04-2012 o 22:33
    Jimi

Pyska
    Guest

Jimi a orientowałaś się w Rajskim, wydawało mi się że widziałam tam jakieś pole namiotowe w okolicy "nowego" mostu, ale nie mam wiedzy czy już będzie czynne.

Pyska
    Guest

W Ustrzykach Górnych również masz pole namiotowe PTTK z dostępem do sanitariatów, chyba że nie jesteś na tyle wygodny i wystarczy Ci "prysznic" w Wetlince i wychodek to masz w Wetlinie przy wjeździe od strony Cisnej pole namiotowe w sumie bardzo przyjemne:).

Bieszczadnik Awatar creamcheese
    Na forum od
    02.2012
    Rodem z
    Lublin

W Komańczy przy schronisku, jest możliwość korzystania z łazienki z ciepłą wodą. W sierpniu będzie stosunkowo mniej ludzisków niż np w UG( UG są nie do zaakceptowania w wakacje!! Z powodu tłumów dzikich).Pozdrawiam

Pyska
    Guest

Raczej tak może być UG,raz tam tylko byliśmy w sumie przypadkowo. Zależność rozbijania namiotu powinna być rozważana tym co się chce zobaczyć i jakie punkty chce się mieć dookoła i czy jest się mobilnym. Ja osiadłam w Wetlinie póki co i tam mi dobrze:))

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów