Czy ja pisałem ze jeżdżę rowerem dla pieszych !, mam też starsze mapy i przewodniki z Bieszczad i było więcej tras dla rowerzystów, w parku narodowym ale z nowszych informacji dowiedziałem się że tylko zółty szlak został (Bieniowa) i Teoretycznie istnieje jedna trasa w parku o łącznej długości... 8km ( ::))))))) śmiech na sali ) (Bukowiec - Beniowa - Bukowiec). Ciekawie tez czemu wszystkie stokówki i drogi utwardzone są pozamykane dla rowerzystów :(, niby rower to pojazd ekologiczny i nie robi szkód :D. A cóż zakaz to zakaz tylko ze moje tez było pytanie czy mogę prowadzić rower, jedni mi mówią tak że można, a inni że nie :(. Ja równierz nie łamię przepisów :), tak samo jak TY ( prawda), tak samo jak podobno jak każdy. Tylko ze dziwnie w praktycznie inaczej to widziałem.
A tak w ogóle to na forum to same świętości i idealni ludzi, (ja niestety nie mogę pierwszy rzucić kamieniem, i nie jestem taki ), tylko ze byłem w tatrach nad morzem, i innych miejscach turystycznych ale mało kto (jeśli nie ma strażników) maja wszytko gdzieś i zakazy. a już nie powiem o śmieciach!. szanuje przyrodę, zawsze sprzątam z sobą i trzymam się szlakach, ( ale ja niestety nie mogę pierwszy rzucić kamieniem, bo zdarza mi się żeby mi jakiś śmieć wypadnie lub porwie wiatr i potem nie chce mi gonić za nim. ) Ciekawie czy jak dojadę to tak będzie super czysto w Bieszczadach ( szczerze wątpię, za dużo już widziałem ). I tak samo nie wierze żebyś mi wymawiał ze nie łamiesz przepisów. :D
Lub zboczyć od szlaku, bo (generalnie zakaz) jest tylko ze często w przewodniu sami piszą i namawiają ze czasami warto zboczyć szlaku to zobaczyć warte miejsca od utartych szlak i miejsc.

Odpowiedz z cytatem