Marcowy spokojnie ... i nie strasz koszem , poczytaj całość wpierw, zanim osądzisz, najprościej to wywalić do kosza jest i mieć święty spokój.
Nie pierwszy raz jako Moderator nie doczytujesz "do końca" a wkraczasz po czasie.
Marcowy spokojnie ... i nie strasz koszem , poczytaj całość wpierw, zanim osądzisz, najprościej to wywalić do kosza jest i mieć święty spokój.
Nie pierwszy raz jako Moderator nie doczytujesz "do końca" a wkraczasz po czasie.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 18-08-2011 o 21:27
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
bogdan64 - artykuł o 100 Dywizji Strzelców do "Magur" będzie dotyczył okresu VIII-X 1944 r. i walk na i w okolicy grzbietu granicznego w Bieszczadach. O Rymanowie nie będzie tam ani słowa. Natomiast o 1 DGór. będę kiedyś na pisał osobny tekst i na pewno krytycznie podejdę do wielu obiegowych informacji nt. wydarzeń z dni 8-12 IX 1939 r.
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 18-08-2011 o 21:26
Jestem spokojny jak zdechły lew.
Moderatorzy nie straszą, moderatorzy przepowiadają przyszłość.
Przeczytałem do końca, nawet parę razy. Więcej nie dam rady, bo mnie zemdliło.
Masz całkowitą rację. Twoje zdanie podzielają osoby zgłaszające Twoje posty do moderowania jako niezgodne z regulaminem.
Konkrety. Kiedy to "nie doczytałem do końca i wkroczyłem po czasie"?
A teraz wyrzucam offtopy i wycinam wypowiedzi ad personam. Każdy kolejny post nie na temat będzie potraktowany zgodnie z regulaminem. EOT.
Za dwa miesiące wybieram się na kolejny odcinek szlaku granicznego: Ustrzyki Górne-Ustrzyki Dolne. Wyprawę tą ochrzciłem nazwą: "Wielki Bieszczadzki Sturmfahrt 2 - Rückkehr in Bieszczaden". Relację wrzucę w tym samym wątku![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)