Cytat Zamieszczone przez długi Zobacz posta
Boże, Ty widzisz i nie grzmisz!!
Ja wcale nie taki długi na jakiego wyglądam. Mam żonę i o zgrozo będę w tym roku obchodził 35 rocznicę = zgniłem do szpiku kości w tym związku dochowując sie 2 synów i wnuczki. Pracuję... o wstydzie pracuję w biurze, też ze trzydzieści parę lat. Niech mnie piekło pochłonie, mam samochód. Dziś, dzisiaj idę na mszę i posypię głowę popiołem, to nic, że jutro nie środa. A w poniedziałek kupię książki Potockiego i wiersze Stachury (ech ta komercja, nikt mi ich nie da za darmo). Może choć paznokcie mi nie sczernieją od tej zgnilizny, co mnie toczy. I obiecuję, że będę czytał "metafizycznego" bloga, może trochę mnie uzdrowi. Pisz Człowieku Wiatrze, pisz; może spłynie balsam na moją zgniłą duszę i ulecę jak ptak nad połoninami.
Tylko jest jeden problem. Po kieliszku czegoś mocniejszego boli mnie głowa. Bardzo boli. I dlatego nie piję. Nawet piwa. Znałem Jędrka. Po jednej dziesiątej tego co on wypił na śniadanie, ja bym umarł. Nie zostanę zakapiorem. Przyjdzie mi zgnić do reszty w małżeństwie i biurze. Sam już nie wiem co gorsze. Bo kocham swoją żonę i kocham swoją pracę. O ja nieszczęsny
Pozdrawiam Wolnych Zakapiorów
Zniewolony Długi
...piękne...