Bez rozgłosu???
Bez zdjęć na fejsbuku???
eeee, jakaś lipa Buba!bój się Boga!
po co tak???
;-))))))))))))))))))))))
Bez rozgłosu???
Bez zdjęć na fejsbuku???
eeee, jakaś lipa Buba!bój się Boga!
po co tak???
;-))))))))))))))))))))))
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Żałosne. Najpierw dowodziliście, że w obecnych czasach "nie jest możliwe" zostanie zakapiorem. Gdy Wam dowiedziono, że Wasze argumenty są nietrafione, przerzuciliście się na przypisywanie zakapiorom niskich motywacji: rozgłos, alkoholizm... To jest jakaś chora ideologia konsumpcjonistyczna. Atakować, byle atakować - nieważne, na ile to jest logiczne. Zazdrościcie, że są ludzie, którzy mają w odróżnieniu od zwykłego konsumenta odwagę być wolni?
Naprawdę myślisz, że budując szałas w Bieszczadach i żywiąc się korzonkami staniesz się wolny? A długi ze swoją ,uroczą zresztą, żoną Joasią, pracą w biurze i czerwoną toyotą już nie?Nie obrażaj ludzi, których nie znasz. Wolność jest w nas, a nie w tym, co nas otacza. Weźże wraz z CW wybudujcie ten szałas ( o ile otrzymacie pozwolenie- cóż znak tych złych konsumpcyjnych czasów ) i niech zima zweryfikuje wasze naiwne ideały.
A może już czas dorosnąć?
Owszem, możliwe jest bycie wolnym nawet na stosie rupieci - ale konsumpcjonistyczna (liberalna gospodarczo) ideologia Długiego raczej na to nie wskazuje. I czy nie przyszło Ci do głowy, że to raczej ja, oskarżany o naiwność, komunizm itp. powinienem czuć się obrażony?
Pozwolenie to nie jest znak konsumpcjonizmu, tylko racjonalizmu gospodarczego. Ja dobrze wiem, co się działo w Bieszczadach, gdy nie było ono potrzebne.
P.S. Dorosłość jest od konsumpcji za ile złotych dziennie?
Ostatnio edytowane przez Samotny Włóczykij ; 15-08-2011 o 20:26
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki