witam!
przedstawiam Szerokiemu Forum logo 2 KIMB do wglądu i do oceny
pozdroowka
witam!
przedstawiam Szerokiemu Forum logo 2 KIMB do wglądu i do oceny
pozdroowka
pozdroowka
marekm
Witam!
Dla mnie BOMBA :)
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Świetne logo - nic dodać nic ująć :)
Pozdrawiam
Rewelacja!
HEH Witajcie!
Logo jest Z-A-J-E-B-I-S-T-E..... Dopracuj tylko wygląd hipopotama na bardziej miskowatego bieszczadzkiego. Widzę, że trzymasz styl (tak jak i Wy wszyscy).
Wsiego charosziewo.
pozdrawiam (bez złośliwości)
Pomysł extra.
Może należy dopracować tło ale to szczegół.
Pozdrawiam
Zbyszek
Warto przypomnieć, że jest to kontynuacja pomysłu, ponieważ marekm jest autorem równiez loga z I KIMB - a dla tych którzy go jeszcze nie widzieli wrzucam do załacznika - jak prezentowało sie na plakietce. Hipcio oczywiście tez jest :)
Pozdrawiam
Cze !
Nie mam nic przeciwko hipciowi - A dla informacji Marka - lubię rysunki robione kreską. Pisałem o hipciu, bo może dałoby się co nieco pyszczek stworka zbliżyć do miśkowego.
Ale i tak jest simpatiko.
Pozdrówka dla wsiech
A ja chcę o g o n e k... (miśkowy oczywiście)
wasza
asiczka:mrgreen:
okaz pod ochroną
Oczywiście że jest simpatiko :)
Natomiast że to jest hipopotam to stwierdziły moje dzieciaki zaraz jak ujrzały pierwsze logo w ub. roku :) I mi tez już tak zostało - hipopotam i tyle. Kiedyś taka bajka była: Gucio i Cezar - ten to jest wykapany Gucio :) Może kiedys sprowadzą w Bieszczady hipopotamy, to będzie jak znalazłCo ma być zaraz miskowaty.
Pozdrawiam
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki