Nie wiem czemu tak jest ze polacy traktuja ukraincow na granicy duzo gorzej niz ukraincy polakow.. Zwlaszcza jak nie maja swiadkow.. Ale musieli miec glupie miny jak was tam zobaczyli w tym autobusie!!Fajnie ze udalo sie wam pomóc tym ukraincom z autobusu!
W ramach wdziecznosci kierowca mogl was wypuscic we Wrocławiu! (nie proponowaliscie mu tego?)
Pamietam jak jezdzilam kiedys czesto przez granice w aucie na ukrainskich blachach jak polscy celnicy zawsze zaczynali robic dym a jak nagle zauwazali u mnie polski paszport to zaraz spuszczali z tonu i mieli miny jakby w gacie narobiliFajnie mozna sobie bylo z tych skur*** jaja robic. Kiedys mnie juz zaprowadzili do przelozonego by mnie "deportowac" z polski bez prawa powrotu bo paszportu nie moglam znalezc
A przy przelozonym wyciagnelam polski paszport i zapytalam dokad mnie chce deportowac? bo jak na ukraine chca to ja poprosze na krym
![]()

Fajnie mozna sobie bylo z tych skur*** jaja robic. Kiedys mnie juz zaprowadzili do przelozonego by mnie "deportowac" z polski bez prawa powrotu bo paszportu nie moglam znalezc
Odpowiedz z cytatem