Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: Toskania

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Toskania

Cytat Zamieszczone przez bartolomeo Zobacz posta
    . Tam np przykład ciągle żywa jest tradycja nawoływania do swojego stoiska, można się czasem wystraszyć jak obsługujący Cię sprzedawca nagle zawyje na pełne gardło chcąc zainteresować przechodzących obok potencjalnych kupców
    no wlasnie takiego lokalnego klimatu spodziewalam sie zakosztowac..wlasnie takiego!

Jak chcesz zobaczyć Włochy to zapomnij o autostradach
    do tych Włoch trzeba tez jakos dojechac.. myslisz ze da sie przejechac przez austrie jadac tylko malymi drogami? pewnie jakby pokombinowac...

nie zrażaj się pozorną siermiężnością wiejskich festynów:
    siermieznosc mnie nigdy nie zraza a nawet czesto zacheca!

Zapoznaj jakiegoś Włocha, najlepiej z prowincji:
    nieglupia rada! w wiekszosci sa calkiem przystojni

Stawiam konia z rzędem (no dobra, 5 piw) jak ktoś znajdzie przewodnik wspominający o tej mieścinie. Tam nie ma nic, tam są tylko prawdziwe Włochy
    :
    widac to zasada ktora dziala prawie wszedzie- najciekawiej jest tam , gdzie nic nie ma!

jak znajdziesz restaurację otwartą przed 19oo to omijaj ją szerokim łukiem).
    widzisz - to dobra rada... zawsze jadlam miedzy 12 a 18.. i zawsze dostalismy jakies gowno i w takiej cenie ze sie slabo robilo... juz wybieralismy takie knajpy najmniej odpicowane, w odrapanych bramach a caly czas cos nie gralo i zawalalo sztucznoscia...
    Ostatnio edytowane przez buba ; 07-09-2011 o 22:59
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów