Pokaż wyniki od 1 do 10 z 31

Wątek: Październik - ktoś się wybiera?

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Kusto
    Na forum od
    09.2010
    Rodem z
    Zgierz

Domyślnie Odp: Październik - ktoś się wybiera?

...Zatem październik w Biesach... ja będę od 8 paź. do 14 paź.... 10 zamierzamy przejść Dział...Może ktoś się dołączy...Zaczniemy z Kalnicy koło Cisnej skoro świt... przez Rawki, Krzemieniec, Riabią, Jawornik... Wtorek 11 paź. na Jasło (celem będą Roztoki Górne) tak więc z Kalnicy tej kolo Cisnej na Krzemienną wpierw i przez przełęcz Przysłup na Jasło (poza szlakiem) celem są Roztoki Górne... z Jasła na Okręglik (tu już grzecznie szlakiem), aż do Manewy... tu zejście do drogi w dół tj. kierunek północny w stronę Masywu Hyrlatej i w prawo na Roztoki... czy ktoś ciekawy co planujemy na środę ? :) aaaa, zresztą pisałem... :) MASYW HYRLATEJ

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Cytat Zamieszczone przez Kusto Zobacz posta
    ...Zatem październik w Biesach... ja będę od 8 paź. do 14 paź.... 10 zamierzamy przejść Dział...Może ktoś się dołączy...Zaczniemy z Kalnicy koło Cisnej skoro świt... przez Rawki, Krzemieniec, Riabią, Jawornik... Wtorek 11 paź. na Jasło (celem będą Roztoki Górne) tak więc z Kalnicy tej kolo Cisnej na Krzemienną wpierw i przez przełęcz Przysłup na Jasło (poza szlakiem) celem są Roztoki Górne... z Jasła na Okręglik (tu już grzecznie szlakiem), aż do Manewy... tu zejście do drogi w dół tj. kierunek północny w stronę Masywu Hyrlatej i w prawo na Roztoki... czy ktoś ciekawy co planujemy na środę ? :) aaaa, zresztą pisałem... :) MASYW HYRLATEJ
    To już staje się uciążliwe , ile razy można to czytać ? Wiem ,nie muszę tego otwierać , ale jak to ominąć ? Gdzie nie klikniesz to pażdziernik w " biesach ", co to są biesy , gdzie to jest ?
    Kusto jedż wreszcie w te " biesy" i następnie napisz jak tam było .a nie pisz wiecznie jakie masz zamiary....bo nudzisz
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik Awatar Kusto
    Na forum od
    09.2010
    Rodem z
    Zgierz

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    To już staje się uciążliwe , ile razy można to czytać ? Wiem ,nie muszę tego otwierać , ale jak to ominąć ? Gdzie nie klikniesz to pażdziernik w " biesach ", co to są biesy , gdzie to jest ?
    Kusto jedż wreszcie w te " biesy" i następnie napisz jak tam było .a nie pisz wiecznie jakie masz zamiary....bo nudzisz
    masz racje, już nie będę, przepraszam...

Cytat Zamieszczone przez joorg Zobacz posta
    To już staje się uciążliwe , ile razy można to czytać ?
    Uśmiechnij się, jesteś w Bieszczadach :) Każdy się cieszy z wyjazdu w Biesy jak chce
    Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)