Oj Rumi... to był dopiero model, takie ilości haszyszu, jakie wędrowały mu przez kieszenie to skarb, większy niż demagogia. Tymczasem czy kolega SkyRafal mógłby napisać o realnych korzyściach płynących z tej inwestycji dla regionu, uwzględniając Ludzi ( teraz i później) oraz Środowisko? Byłbym wdzięczny, oczywiście nie musisz pisać o inwestorach, ich źródłach pozyskiwania środków, lobbingu, czy Chińszczyźnie i materiałach sprowadzanych z tych krwiożerczych krajów spoza naszej Turbomartyroloeuropolski. Nie znam się, nie orientuję, skoro tak krzyczysz (może mówisz spokojnie a ja nadinterpretuję jedynie), to pewnie przepełnia Cię wiedza i wiara w sens swojej racji, mam nadzieję że opiera się na solidnym zagłębieniu w temat i mądrości wynikającej z doświadczenia, nie tylko ze strachu i chęci wyduszenia z siebie poglądów na siłę, które ścierając się z merytorycznymi argumentami powodują takie wrzenie. Proszę. Tak po ludzku, bo może ja jestem zaślepiony swoim małym fanatyzmem i nie dostrzegam tych wartości, a fajnie by było, zmieniłbym może wiele w sobie i inaczej mógłbym spojrzeć na świat w którym żyję, i bądź co bądź na moją Ojcowiznę, z której wyrosłem. Dziękuję.

Odpowiedz z cytatem