jak jaskółki doniosły pierwsi rimbowicze dziś w porannych godzinach dotarli do punktu startu i... sobie poszli
Zdj_cie040.jpg
Zdj_cie039 (1).jpg
Zdj_cie041.jpg
a właściwie wczoraj bo dziś się skonczyło 5 min temu i zaczeło się kolejne dziś
jak jaskółki doniosły pierwsi rimbowicze dziś w porannych godzinach dotarli do punktu startu i... sobie poszli
Zdj_cie040.jpg
Zdj_cie039 (1).jpg
Zdj_cie041.jpg
a właściwie wczoraj bo dziś się skonczyło 5 min temu i zaczeło się kolejne dziś
Ostatnio edytowane przez komisaRz von Ryba ; 30-09-2011 o 00:06 Powód: czas
Wszystko wskazuje na to, że impreza znowu będzie spaprana. Żadnej dyscypliny. Każdy przyjeżdża kiedy chce, idzie gdzie chce... totalna samowolka.
To się musi źle skończyć.
Niestety.
I mnie tam nie będzie.
Szykuje się "taka piękna katastrofa".
Ech...
Pozdrawiam
Długi
I właśnie się zaczyna źle kończyć od samego początku. Z narażeniem zdrowia lub życia przyjechałem tu o godz. 8:59, czyli minutę przed wyznaczonym terminem. A koło cerkwi w Żłobku nikogo nie było. Zupełnie nie wiedziałem, co mam robić. Pierwszy raz w Bieszczadach, mapy nie mam, nie wiem, gdzie ten Żurawin, do którego trzeba dotrzeć na nocleg. Tylko siąść i płakać, albo wracać do domu. Może opowiem coś więcej, jak się otrząsnę z tych emocji.
DSC00006.JPG . DSC00005.JPG
Widzę, że bardzo mało wieści z RIMB-u przecieka na forum. I słusznie, bo im się mniej napisze, to mniejszy wstyd. Ale o tym zdarzeniu nie można milczeć. Pewnego wieczora pewna niewiasta zabrała wszystkim telefony komórkowe. Niby, żeby dzwonienie i rozmowy nie zakłócały górskiej ciszy. Wsadziła je do swoich przepastnych kieszeni. I gdy ktoś dzwonił, odbierała i mówiła: Pan Andrzej* nie może teraz rozmawiać, bo spożywa.
* Andrzej - imię zmyślone
startowali w Żłobku więc teraz juz tylko lepiej :)
Pogodę ładną mają, to i szanse Ich rosną..
I mnie tam niema, i Ciebie..
wieści też skąpe.. jakiś start małej grupki.. oj mało ich..
A jak spotkają "cóś" na drodze?
Brak wieści też jest wieścią..
Czarno to widzę
Długi
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki