Zupełnie, jakbym oglądał "Kosmos 1999".
Podziękowania dla Pastora za odpowiedź
Był luty 2007, był "Zajazd pod Caryńską" i toczyła się dyskusja.
Jest grudzień 2011, niema tamtego "Zajazdu" są inni forumowicze.
I znowu toczy się dyskusja. Kilka lat a jednak "Kosmos".
Mało tego pracodawca zażądał abym założył obrożę, niestety.
Mimo to mam zamiar być na KIMB-ie niezależnie od miejsca.
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Szanowny DuchuP.
Też chciałbym być na KIMB-ie, już choćby z szacunku dla wszystkich dotychczasowych Uczestników!
Tym bardziej że przyszłoroczny KIMB , organizowany przez osoby bardzo kompetentne zapowiada się bardzo........bardzo!. Oczywiście , wszystkich nie da się zadowolić ale kolega Browar zapewnił mnie że każdy Uczestnik znajdzie coś dla siebie. Sir Bazyl i Jego paczka - długą i wyczerpującą wyrypę, Browar - Lożę Szyderców długą jak Jeleniowaty,kolega Stały Bywalec ulubione przez siebie egzemplarze ruskiej liter....atury , Pastor , niejedną butelkę taniego wina (niekoniecznie taniego, może być to drogie, nawet 5,99/butelka , mnie luksus nie przeszkadza).
No cóż chciałoby się, niestety zdrowie nie pozwala. Jedyne co jeszcze mogę to wypić za zdrowie wszystkich Uczestników!!! Żeby Nasze dzieci bogatych rodziców miały
.................................................. .. Pozdrawiam + Pastor ręką własna
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Właśnie ten pierwszy raz jest najciekawszy, za kolejnym nie ma AŻ takiego wrażenia!
Też mi szkoda że nie mogę być w tym roku, ale moje MALEŃSTWO stwierdziło że maj jest pięknym miesiącem na pojawienie się na świecie :) - zawsze urodziny może obchodzić na KIMBIE ( można by porozważać jak będzie wyglądał KIMB w 2030 )?
mAAtylda
Jak widzisz Gandalfie już nie masz wyjścia. Musisz być na KIMBie aby Browarowi wytłumaczyć związki lagi i łazienki. Zapowiada się pasjonujący panel ze slajdami
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Ej no dobra, gdzie w tym roku będzie???
już wiadomo?;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)